TÜBİTAK Lise Öğrencileri için Araştırma Projesi Yarışmasına Katılanlar Dikkat Form Teslimi 24 Ocak'a Kadar Uzatıldı

Tübitak'ın 49. Lise Öğrencileri Araştırma Projesi yarışmasının başvuru süreci yaşanan yoğunluktan dolayı 17 Ocak 2018 tarihine kadar uzatılmıştı.

TÜBİTAK Lise Öğrencileri için Araştırma Projesi Yarışmasına Katılanlar Dikkat Form Teslimi 24 Ocak'a Kadar Uzatıldı

Tübitak'ın 49. Lise Öğrencileri Araştırma Projesi yarışmasının başvuru süreci yaşanan yoğunluktan dolayı 17 Ocak 2018 tarihine kadar uzatılmıştı. Söz konusu yarışma için onaylı başvuru formlarının teslimi içinse son tarih 24 Ocak 2018 olarak belirtildi. TÜBİTAK'tan yapılan açıklamada 24 Ocak 2018 saat 17:00'a kadar onaylı başvuru formlarının teslim edilmesi gerektiği belirtildi.

RESMİ DUYURU

49. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması başvuruları yaşanan yoğunluk sebebiyle 17 Ocak 2018 Çarşamba günü saat 17.30'a kadar uzatılmıştır.

Onaylı Başvuru Formlarının son teslim tarihi 24 Ocak 2018 saat 17:00'a kadar uzatılmıştır.

2018 yılı Yarışma İlan Metnini görmek için tıklayınız.

2018 yılı Proje Rehberine ulaşmak için tıklayınız.

2018 yılı Yarışma afişi için tıklayınız.

2018 yılı Proje Özeti Şablonuna ulaşmak için tıklayınız.

2018 yılı Proje Planı Şablonuna ulaşmak için tıklayınız.

2018 yılı Proje Raporu Şablonuna ulaşmak için tıklayınız.

Proje planı, özeti ve raporu yukarıda belirtilen şablonlara göre hazırlanacak ve bu belgeler tek bir PDF dosyasına dönüştürülerek başvuru sistemine yüklenecektir.

Proje başvurusuna video yüklemek isteyen proje sahiplerinin başvuru sistemine videolarını FLV formatında yüklemeleri gerekmektedir. (Video yüklemek zorunlu değildir.)

KPSSCAFE - ANKARA

23 Şub 2018 - 22:30 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler