TSK Bünyesinde FETÖ'cü Var Mı? Bakan Işık Açıkladı

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, TSK bünyesindeki FETÖ'cülerin büyük ölçüde temizlendiğini; ancak artık tedbirli davranılarak 'Hiç kalmadı' şeklinde yorumlamanın da doğru olmadığını ifade etti...

" TSK'nın içindeki FETÖ hain terör örgütü unsurlarının temizlenmesi için çalışmalar yoğun şekilde devam ediyor. Bugün 'Her şeyi bitirdik, tertemiz oldu, hiç içimizde FETÖ'cü kalmadı' dersek bu çok iddialı bir cümle olur. Önemli oranda temizlendi; ama biz 'Artık içimizde FETÖ'cü kalmadı' diyecek kadar da rahat değiliz. Bu noktada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her TSK mensubuna potansiyel FETÖ'cü gibi bakmanın da ne kadar büyük yanlış olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu yapıyla irtibatı olmayan hiç kimsenin kendini rahatsız hissetmesini asla istemiyoruz. " ifadelerini kullanan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık; bahsi geçen yapıya yönelik tedbirli davranıldığını ifade etti...

Organize darbe yapamazlar

" Bugün için söylüyorum; ben bir organize darbe yapabilme imkanlarının olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Bu noktada aşırı bir endişe içerisinde bulunmanın ben doğru olduğunu düşünmüyorum. Bu konuda TSK'da da belleri kırılmıştır; ama tüm unsurların temizlenmesi bu kadar kısa süre içerisinde olmayabilir. Çok dikkatli bir çalışma yürütüyoruz. Bu yapıyla irtibatı olanları elimizdeki bütün imkanları kullanarak, ortaya çıkarmak gibi bir sorumluluğumuz var. Bu sorumluluğun bilincinde hareket ediyoruz. "

kpsscafe.com.tr | KONYA

24 Nis 2017 - 11:12 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler