THY Uçağında Yakıt Skandalı! 'Az Kalsın Öldürecekmiş Bizi Ya'

Sözcü'den Veli Toprak'ın haberine göre İstanbul'dan Ankara'ya gidecek olan THY uçağında yakıt skandalı yaşandı.

THY Uçağında Yakıt Skandalı! 'Az Kalsın Öldürecekmiş Bizi Ya'

Sözcü'den Veli Toprak'ın haberine göre İstanbul'dan Ankara'ya gidecek olan THY uçağında yakıt skandalı yaşandı. Uçak tam havalanmak üzereyken yakıt olmadığı fark edildi, pilot ani fren yapınca yere düşen hosteslerden biri hafif yaralandı.

Uçak yakıt tankeriyle yakıt aldıktan sonra normalde kalkması gereken zamandan 2 saat sonra havalanabildi. Olası bir facia son anda engellenmiş oldu.  3 Mart gecesi İstanbul'dan Ankara'ya uçmak için THY'nin uçağını seçen yolcular büyük bir korku yaşadı. 21 uçağı için terminalden otobüse binen yolcular önce uçağa binmek için otobüste 15 dakika beklediler. Uçağa binen yolcular tekerlerin dönmesi için yine başladı. 21'de kalkması gereken uçak 21.45'te piste doğru yol almaya başladı.

Uçuş yoluna girmek üzereyken aniden fren yapan uçağın yakıt sorunu olduğu öğrenildi.  Ani fren sebebiyle VİP bölümündeki bir hostes hafif yaralandı. DSP eski Genel Başkanı Zeki Sezer bu yaralı hostese yardım etti.  Bir süre sonra pilot anons geçti, "Pistin ortasında durduk, yakıt alıyoruz.Yakıtımı aldık, kızımız (hostes) hastaneye kaldırıldı, yolculuğumuza devam ediyoruz" dedi. Yolculardan bazıları yakıt dolumu sırasında söz konusu işlemi videoya kaydetti.  Bir yolcunun, "yakıtsız gidiyormuşuz ya, öldürecekmiş bizi ya.." dediği duyuldu.

KPSSCAFE - ANKARA

05 Mar 2018 - 16:36 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler