Telefonlar Kafa Karıştırdı! Şu An Saat Kaç? Saatler İleri Alınacak mı? İşte Cevabı

Sabah saatlerinde cep telefonuna bakan milyonlarca insanın sorduğu soru 'Şu an saat kaç?' peki saatler ileri alınacak mı? her yıl mart ayının son haftasında cumartesiyi pazara bağlayan gece yaptığımız saatleri ileri alma işlemi bu sene olmayacak. Türkiye'de saat kaç ? sorusunun yanıtı bu haberimizde...

Telefonlar Kafa Karıştırdı! Şu An Saat Kaç? Saatler İleri Alınacak mı? İşte Cevabı

Geçtiğimiz aylarda Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren saat uygulaması büyük tepkilere neden olmuş fakat tasarruf yapıldığı gerekçesiyle saat uygulamasından geri adım atılmamıştı.

Dünya üzerindeki bir çok ülke bugün itibariyle yaz saati uygulamasına geçti. Haliyle cep telefonları da buna göre kendini güncelledi. Sabah saatlerinde kısa süreli şaşkınlık yaşayan vatandaşlar saatin kaç olduğunu merak ediyor! Normal şartlarda her sene Mart ayının son haftasının cumartesiyi pazara bağlayan gecesinde ileri alınan saatler bu sene ileri alınmadı. Bu sene kış saati uygulamasına geçilmemişti. An itibariyle saat kaç sorusunun yanıtını "www.saatkac.com" isimli internet sitesinden öğrenebilirsiniz.

Telefonlarınızdan ve işletim sisteminizde otomatik saat seçeneğini kapatarak saatlerin kendi kendine güncellenmesinin önüne geçebilirsiniz.

Yaz Saati uygulamasının sürekliliği konusunda ne düşünüyorsunuz? bu konudaki yorumlarınızı bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşmak için sayfanın altında bulunan yorum kısmını kullanabilirsiniz.

Kamudan haberler, son dakika haberleri, gündemden haberler ve daha da fazlası için kpss cafe uygulamasını indirebilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

26 Mar 2017 - 09:36 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler