Taze gelin evlendikten bir gün sonra kendini astı

Manisa'da dün 3 yıldır nişanlı olduğu Sait Tokkaş ile dünya evine giren gelin Eşe Tokkaş bu sabah kendini asmış halde bulundu.

İstanbul’da öğretmen olan 29 yaşındaki Sait Tokkaş, 3 yıldır nişanlı olduğu Eşe Tokkaş ile dün Yıldız Mahallesi’nde davullu- zurnalı sokak düğüyle hayatını birleştirdi. Çift düğünün ardından Yenicami Mahallesi’ndeki evlerine geçti. Düğünün ertesi sabahında damat Sait Tokkaş, gece düğünün yapıldığı yaklaşık 5 kilometre mesafedeki Yıldız Mahallesi’nde bıraktığı otomobilini almak için evden çıktı. Otomobilini alıp eve dönen Sait Tokkaş, iddiaya göre ısrarla zili çalmasına rağmen eşinin kapıyı açmaması ve içerden de ses gelmemesi üzerine şüphelenip 155’i aradı.
Çilingir yardımıyla eve giren polis ekipleri, yeni gelin Eşe Tokkaş’ı yatak odasında boğazında iple yerde ölü olarak buldu. Tokkaş’ın kendini tavana asarak intihar ettiği ipin, kopması sonucu yere düştüğü belirtildi. Tokkaş’ın intihar etmeden önce odasının kapısı arkasına yığdığı eşyalar nedeniyle polis ekiplerinin de güçlükle içeri girebildikleri kaydedildi. Akşam davullu-zurnalı gelin ettikleri genç kadının ölüm haberini alan yakınları sinir krizi geçirdi.

NEDENİ ARAŞTIRILIYOR

Genç kadının cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi. Gelin Tokkaş’ın intihar nedeni araştırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatan polisin damat Sait Tokkaş’ın ifadesine başvuracağı bildirildi. Öte yadan İstanbul’da öğretmen olan damat Tokkaş’ın, evlenmelerinin ardından eşine bir işyeri açıp, eş durumundan Selendi’ye tayinini istemeyi planladığı da öğrenildi.

DHA

30 Mar 2015 - 13:51 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler