Tarsus'ta Liselilerin Kavgası Kanlı Bitti ! 1 Ölü , 2 Yaralı

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir lise önünde çıkan bıçaklı kavgada bir lise öğrencisinin hayatını kaybettiği, 2 öğrencinin de yaralandığı öğrenildi.

Tarsus'ta Liselilerin Kavgası Kanlı Bitti ! 1 Ölü , 2 Yaralı

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir lise önünde çıkan bıçaklı kavgada bir lise öğrencisinin hayatını kaybettiği, 2 öğrencinin de yaralandığı öğrenildi.

Mersin'in Tarsus ilçesi Kemalpaşa mahallesindeki Kasım Ekenler Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi önünde meydana gelen kavgaya ilişkin elde edilen bilgiler şu şekilde ; 12. Sınıf öğrenciis Serhat Yıldız, arkadaşlarıyla birlikte okulun giriş kapısı önünde sivil giysili bir grupla tartışmaya başladı.

Kavgada bıçaklanan Serhat Yıldız ağır yaralandı. Bu sırada okulda okuyan ve birinin nöbetçi olduğu öğrenilen 2 öğrenci daha yaralandı. Okul yetkilileri kavgayı görünce durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Hastaneye kaldırılan öğrencilerden Serhat Yıldız'ın tüm müdahelelere rağmen kurtarılamadığı, iki öğrencinin tedavisinin sürdüğü öğrenildi.  Olay sonrasında polisler 2 kişiyi gözaltına aldı.

Kamudan haberler, Gündemdeki Son Dakika Gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlası için kpss cafe mobil uygulamasını indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR -  ANKARA

21 Kas 2017 - 19:11 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

zahit kavraroğlu - gençlik nereye gidiyor anlamıyorum ben gençken böyle kötü olaylar olmazdı ölen Allahtan rahmet diliyorum Allah başka acı göstermesin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Kasım 19:11


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler