Suudi Müşteriye İstanbul Turu Attıran Taksi Şoförü İlk Kez Konuştu

Aracına binen Suudi müşteriye İstanbul turu attırdığı ve uçağı kaçırmasına neden olduğu iddiasıyla yargılanan taksi şoförü ilk kez konuştu.

Suudi Müşteriye İstanbul Turu Attıran Taksi Şoförü İlk Kez Konuştu
Haber albümü için resme tıklayın

Suudi müşteriye İstanbul turu attırdıktan sonra Sabiha Gökçen Havalimanına götüren ve uçağı kaçırması iddiası üzerine 10 yıla kadar hapsi istenen taksi şoförü Habertürk'e açıklamalarda bulundu.

İstanbul’da taksicilik yaparak geçimini sağlamakta olan E.C. isimli kişi, Karaköy’den aldığı Suudi Arabistanlı müşterilerini İstanbul turu attırarak Sabiha Gökçen Havalimanı’na götürdü. Bu nedenle hakkında dava açılan ve nitelikli dolandırıcılık suçlaması ile 10 yıla kadar hapsi istenen taksi şoförü, Gazete Habertürk'ten Uzay Kesmen'e konuştu.

Geçen yıl eylül ayında meydana gelen olayla ilgili ilk kez konuşan taksici, o gün müşterileri akşamüstü saat 17.00 sıralarında Karaköy’den aldığını söyledi. Tksi şoförü sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Taksim’de müşterilerden biri indi. Türkçe biliyordu. Bana, ‘Sabiha Gökçen Havalimanı’na ne kadar hızlı gidebilirsin?’ diye sordu. Adama 2’nci köprüyü geçtikten sonra yolda trafik olduğunu söyledim. Köprüyü geçtikten sonra Sabiha Gökçen’e 16 dakika olduğunu gösteren bir tabela olduğunu belirttim. Adam o yoldan gitmemi söyledi. 2’nci köprüyü geçince o tabeladan içeri girdik.

ÇIKIŞI KAÇIRINCA..

Otoyola saptıktan 1 kilometre sonra müşteriler telefonla birilerini aramaya başladı. Telefonla Taksim’de inen adamla görüştürmek istediler. O karmaşada yolun Sabiha Gökçen çıkışını kaçırdım. Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne gittiğimizin farkında değildim. Bir baktım, köprünün 2 ayağı karşımda. Rengim attı, boncuk boncuk terlemeye başladım. Müşteriler köprüyü görünce kıyameti koparttı. Köprüye girmek zorundaydım. Yolları bilmediğim için en sonunda İkitelli’den çıktım. 2’nci köprü üzerinden Sabiha Gökçen Havalimanı’na gittim."

PARA ALMADIM

Kimseyi dolandırmadığını ve dolandırmaya kalkmadığını söyleyen taksi şoförü E.C., aracı Sabiha Gökçen Dış Hatlar’a çektikten sonra müşterisiyle arasında geçenleri şu şekilde açıkladı:

"Taksim’de indirdiğim adam telefonda ‘Arkadaşlarım uçağı kaçırdı, 8 bin lira para vereceksin’ dedi. Bizi havalimanı karakoluna götürdüler. Taksimetre 380 lira para yazmış. Otoban ve köprü ücretleri de var. O gece bana 450 liraya patladı. Müşterilerden 1 kuruş bile almadım. Ben de Arap müşterilerden davacı oldum."

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

24 Şub 2018 - 09:39 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler