Süleyman Soylu Sert Konuştu: " Hadi şimdi de yapsanıza, yapın da görelim. "

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon' da yaptığı konuşmada, terör örgütlerine çok sert konuştu. Konuşmasında, milletvekilliği seçilme yaşı ve referandum süreci tartışmalarına da yanıtlarda bulundu...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Şehir Müzesi açılış töreninde yaptığı konuşmada, terör örgütlerine ve destekçilerine çok sert sözler söyledi. " Darbelerle, ekonomik krizlerle bu ülkeyi bölmeye çalışıyordunuz. Şurada özerklik ilan ettim, burada özerklik ilan ettim diye dolanıyordunuz. Hadi şimdi de yapsanıza, yapın da görelim. " ifadelerini kullandı.

Açıklamasında referandum sürecinin çok önemli ve yeni Türkiye için son derece etkili bir adım olacağını ifade eden Süleyman Soylu, milletvekilliği yaşının düşürülmesi yönündeki tartışmalarına da yanıt verdi. Tankların önüne yatmaya gitmek için can atan milletin evlatları, bu ülkeyi nasıl yönetecek, nasıl güzel işler başaracak göreceksiniz. " ifadelerini kullandı.

Referandum süreci

" Trabzon' u daha kararlı gördüm öyle mi ? " sorusunu yönelten Süleyman Soylu " Ne yaparlarsa yapsınlar, Türkiye' yi millet yönetecek. " ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

" Recep Tayyip Erdoğan sizi 14 yıldır hiç yanılttı mı ? sorusunu soran Süleyman Soylu, vatandaşlardan " Hayır " cevabını alınca, " Onu da sessiz söylüyorsunuz ki yanlış anlamasınlar. " şeklinde konuşarak esprili bir atıfta bulundu... Süleyman Soylu, " Dünya' nın en büyük 10 devletinden birisi olan Türkiye istiyoruz. " ifadelerini kullandı.

kpsscafe.com.tr | KONYA

24 Şub 2017 - 15:41 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler