Sözleşmeli Öğretmen Mülakat Yer ve Tarihleri Güncellendi

Milli Eğitim Bakanlığı resmi sayfasında bir duyuru yayımlandı ve sözleşmeli öğretmen alımı mülakat yer ve tarihlerinin güncellendiğine yer verildi.

Milli Eğitim Bakanlığından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada sözleşmeli öğretmen alımı mülakat yer ve tarihlerinin güncellendiği belirtildi.

MEB resmi sayfası üzerinden yapılan açıklama 'Sözleşmeli Öğretmenlik Mülakat Yeri Bilgileri (2018)' başlığı ile duyuruldu ve bazı tarihlerde bazı değişikliklerin yapıldığına yer verildi.

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK MÜLAKAT YERİ BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYIN

Sözlü mülakatlar 14 Nisan ile 8 8 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Sözlü sınavda adaylar, bir konuyu kavrayıp özetleme, ifade yeteneği ve muhakeme gücü; iletişim becerileri, ö zgüveni ve ikna kabiliyeti; bilimsel ve teknolojik gelişmelere açıklığı; topluluk önünde temsil yeteneği ve eğitimcilik nitelikleri yönüyle değerlendirilecek.

Sözleşmeli öğretmen alımı sürecindne haberdar olmak için;

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için ---->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için----> TIKLAYIN

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

18 Mar 2018 - 11:08 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler