Sözcü Gazetesi Kapanacak mı?

Sözcü Gazetesi'nin bugün satışa çıkarılan baskısında Sözcü'nün fiyatına 25 kuruş zam yapıldığını açıklayan ve "dayanabildiğimiz sürece devam edeceğiz" ifadesi yer aldı.

Sözcü Gazetesi Kapanacak mı?
Haber albümü için resme tıklayın

Sözcü Gazetesi'nün bugün satışa çıkarılan baskısında Sözcü'nün fiyatına 25 kuruş zam yapıldığını açıklayan ve "dayanabildiğimiz sürece devam edeceğiz" ifadesi yer aldı.

Sözcü Gazetesi bugünkü sayısında "zorunlu ayarlama" başlığı attığı bir bölüm ile okurlarına gazete fiyatına zam yapıldığını duyurdu. Gazete üretimindeki yüksek maliyetten dolayı fiyat artışı yapıldığı ifade edilen açıklamada hafta içi 1.25 kuruş, hafta sonu ise 1.50 kuruş olarak raflarda yerini alacak. "dayanabildiğimiz sürece devam edeceğiz" şeklinde bir ifadenin yer alması "Sözcü kapanıyor mu?" yorumlarıa neden oldu.

İşte Sözcü'nün o açıklaması

Gazete üretimindeki yüksek mitarda olan ithal maliyetlerin artmasından dolayı hafta içi 25 kuruş zam kaçınılmaz hale gelmiştir. SÖZCÜ bugünden itibaren hafta içi 1.25 kuruşa satılacaktır. Hafta sonu 1.5 TL olan fiyatımız dayanabildiğimiz sürece devam edecektir. Anlayışınıza sığınıyor, desteğinizin süreceğine inanıyoruz.

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

14 Ağu 2018 - 11:38 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

OruspuÇocuğuSözcü - Aklınca Doların yükselisini bahane edip algı yaratmak peşindeler işleri güçleri fitne bunu alanda okuyanda aynı ihanetin içerisindedir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ağustos 11:38


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler