Soyağacı Sorgulaması Yapan Vatandaş Sayısı Açıklandı! Alt-Üst Soy Bilgisi Sorgulama Nasıl Yapılır?

e-Devlet Alt-Üst Soy bilgisi sorgulama işlemi nasıl ve nereden yapılıyor, şimdiye kadar kaç kişi soyağacı uygulamasını kullandı, en komik alt-üst soy bilgisi sorgulama paylaşımları.

Soyağacı Sorgulaması Yapan Vatandaş Sayısı Açıklandı! Alt-Üst Soy Bilgisi Sorgulama Nasıl Yapılır?
Soyağacı Sorgulaması Yapan Vatandaş Sayısı Açıklandı! Alt-Üst Soy Bilgisi Sorgulama Nasıl Yapılır?
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Soyağacı Sorgulaması Yapan Vatandaş Sayısı Açıklandı! Alt-Üst Soy Sorgulama Nasıl Yapılır?

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nün beğenilen projesi soyağacı sorgulama sayfası kısa süre içerisinde milyonlarca vatandaş tarafından kullanıldı. Turkiye.gov.tr üzerinden hizmete sunulan soyağacı sorgulama sayfası kullanıma açıldığından bu ana kadar 3 milyon 641 bin kere kullanıldı.

EN KOMİK SOYAĞACI PAYLAŞIMLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

Peki e-Devlet Soyağacı sorgulama işlemleri nasıl yapılıyor? 

Kısa süre içerisinde büyük beğeni toplayan soyaağacı uygulamasını kullanmak isteyen vatandaşların öncelikle e-Devlet üyeliği olması gerekiyor. e-Devlet şifresi olmayan vatandaşlar turkiye.gov.tr'deki yönergeleri takip ederek yeni şifre alabilir.  

Turkiye.gov.tr'ye başarılı bir şekilde giriş yaptıktan sonra arama kısmına alt-üst soy bilgisi sorgulama yazıldığında ilgili sayfaya ulaşmak mümkün. burada  kullanıcılara talebin alındığı ve kısa sürede konuyla ilgili bilendirme yapılacağı bildiriliyor. Kısa bir süre sonra da soyağacı bilgisi yine aynı ekranda aktif oluyor.

KPSSCAFE - ANKARA

15 Şub 2018 - 19:34 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler