Son Dakika: Yağ Fabrikasında Patlama! Ambulans ve Polis Ekipleri Sevk Ediliyor

Yağ fabrikasında patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk ediliyor...

Balıkesir' in Ayvalık ilçesinde yağ fabrikasında patlama meydana geldi. Olay yerine ambulans, itfaiye ve çok polis ekiplerinin sevk edildiği bildirildi...

Saat 19:08

Patlamaya ilişkin ilk bilgiler aktarılmaya başlandı. Balıkesir Ayvalık ilçesinde bir zeytinyağı fabrikasında meydana gelen patlamanın nedeninin, zeytinyağı tankındaki bir vananın patlamasından dolayı kaynaklandığı ifade ediliyor. Polis ekipleri, Belediye ekipleri, ambulans ve çok sayıda itfaiyenin sevk edildiği zeytinyağı fabrikasında, şuana kadar herhangi bir yaralı bilgisi çok şükür ki bulunmuyor. Umuyoruz, buradan üzücü haberler almayız.

İtfaiye ekipleri müdahale etti.

Zeytinyağı fabrikasında patlayan vana nedeniyle çıkan yangında, olay yerine itfaiyede sevk edilmişti. İtfaiye ekipleri çalışmalarını gerçekleştirdiler ve yangını söndürdüler. Şuan herhangi bir artçı patlamanın yaşanmaması adına önlem alınıyor. Vananın patlama nedeni ve etkilerine ilişkin açıklamaların yapılacağı bilgisi paylaşılıyor... Yangına Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Müdürlüğü’ne bağlı Ayvalık İtfaiye Grup Amirliği bünyesindeki 4 arazöz ve itfaiye ekibinin sevk edildiği ve buradaki problemin hemen çözümlendiği, yangının söndürüldüğü aktarılıyor... Olay yerinde Jandarma da hazır bekletiliyor...

kpsscafe.com.tr | KONYA

19 Oca 2017 - 18:43 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

mehmet slovn - ben de ayvalıkta oturuyorum ve patlamanın sesini duydum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ocak 18:43


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler