Son Dakika: Milli Savunma Bakanı 'Bedelli Askerlik' Açıklaması!

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli'den bedelli askerlik açıklaması geldi. Canikli, bir süredir sosyal medyada sık sık gündeme gelen 'Bedelli askerlik' taleplerinin hükümetin gündeminde olmadığını söyledi.

Son Dakika: Milli Savunma Bakanı 'Bedelli Askerlik' Açıklaması!

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli'den bedelli askerlik açıklaması geldi. Canikli, bir süredir sosyal medyada sık sık gündeme gelen 'Bedelli askerlik' taleplerinin hükümetin gündeminde olmadığını söyledi. Canikli , "Şu anda hükümetimizin gündeminde bedelli askerlik söz konusu değil." dedi.

22 Kas 2017 - 19:16 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

05

Engin - Bu ülkede işini,ailesini düzeni kurmuş askere gidememiş bir çok kişi var. Askere giden kişinin esine ailesine kim sahip çıkacak.ve bu şartlarda askere gitmiş kişi pisikolojik durumlarla nasıl silah altına girsin bu devlete sahip çıksın devlet bu kişilere sahip çıkmalı önce..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Kasım 19:16
04

Şu gergin zamanlarda devlete en çok lazım olan şey: - Askerdir asker. Bedelli bekleyenler kendilerini sorgulasın. 4 yıl üniversite okuyup da gitmeyenler hiç beklemesin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Kasım 19:16
03

mehmet - askerlik yaşı 21 de gidiyorlar askerlik ihtiyaçsa bile okumayanlar gidiyor askerlik yeterli sayıya ulaşıyor sanki bakanlar 24 yaşları bedelli çıkaracak yaşı artırın askere giden az kişi 27- 28 yaş çıkarsan bedelli askerlik hem devletin işine gelir. hep böyle sürüyor bedelli askerlik maddeleri husus yaş 27 miktar 18.000 çıkmadı askere ihtiyaç bu yaştaki askerde ne sana lazım olur nede kendine

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Kasım 19:16
02

mehmet - benim anlamadığım şu husus var hep askerlik yukarı yaşa parayı düşük yapılıyor.herkes zaten bedelli askerlikten faydalanamıyor.Ama televizyona çıkıyorlar.ASkere ihtiyaç var asgari ücret herkes 1404. vergilerle birlikte 1300 küsür bizim gariban çıktı seviniyor.siz ekonominizi düşünün seferberlik çıkarsa o bedelli askerlik yapanlar koşa koşa gelir vatan için ama aslında kendisi zor durumda evlenmiş ailesini düşünüyor kendini asla düşünmüyor.lütfen sağ duyulu olalım bedelli askerlik çıkmasına engel olmayalım lütfen sonuçta vatan elden gitmiyor.ekonomimiz 3 te 1 olarak rahatlasa güzel olmaz askerliğini yapmış kardeşlerim bedelli askerlik yapanlar boşuna vermiyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Kasım 19:16
01

bedelli askerlik için ekonomiye destek - bedelli askerlik yaş 27 miktar 17.000 neden çıkmasın bakaya kalmış kişiler ödüyor.ama bekir bozdağ ise asker lazım.Askerliği bakaya gelmiş 27 yaşındaki vatandaş bu yaşa gelmiş biri askerde ne yapsın.zaten yaş ve miktar bedeli var herkes istiyor şans meselesi herkes uzatamaz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Kasım 19:16


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler