Son Dakika: Kahramanmaraş'ta Çatışma Çıktı-Kahreden Şehit Haberi Geldi

Kahramanmaraş'ta sabah saatlerinde bir grup teröristin tespit edilmesi sonrası başlatılan operasyonda çatışma çıktı ve kahreden haberler geldi.

Son dakika haberi: Kahramanmaraş'tan acı haber geldi.

Edinilen son dakika bilgilerine göre Kahramanmaraş kırsalında bölücü terör örgütü PKK'lı teröristlerle güvenlik güçlerimiz arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 1 uzman çavuş ile 1 güvenlik korucusu şehit olurken, çatışmaların devam ettiği bildirildi.

DETAYLAR GELDİ

Kahramanmaraş'ın Ekinözü ile Nurhak ilçeleri arasında bulunan Engizek Dağları bölgesinde bölücü terör örgütü PKK'lı bir grup teröristin görüldüğü bilgisi üzerine güvenlik güçleri, bugün sabah saatlerinde bir operasyon düzenlendi.

Korucuların da desteği ile başlayan operasyonda, saat 11.00 sıralarında teröristlerin yerleri satandı ve güvenlik güçlerimiz ile teröristler arasında çatışma çıktı. Teröristlerin açtığı ilk ateşte, 1 uzman çavuş ile 1 güvenlik korucusu şehit oldu. Yaralananların da olduğu belirtilen çatışma bölgesine, takviye güvenlik güçleri ile sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, bölgeden alınarak, hastanelere kaldırılırken, yer yer çatışmaların devam ettiği bildirildi.

KPSSCAFE.COM.TR  |  ANKARA

27 Haz 2018 - 13:14 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

04

CAN - Allah belanızı versin!! Bir ölür bin diriliriz hain kansız soysuz köpekler!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Haziran 13:14
03

ömer - Allahım sen böyle hainlere fırsat verme yarabbim. Güvenlik guclerimize her daim yardım eyle onları her türlü yerde muzaffer eyle amin.Allah şehitlerimizin kanını yerde koymamayi nasip eylesin .şehitlerimizin yakinlarinada Rabbim sabır ıhsan eylesin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Haziran 13:14
02

Mustafa Çetinkaya - Benim memleketimdende şehit çıkarttınız ya Kahramanmaraşımında adını kirlediniz soyunuz sopunuz kurusun Allah belanızı versin it soyları hain köpekler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Haziran 13:14


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler