Son Dakika! Düzenleme Geliyor! Çocuğa Cinsel İstismarla İlgili Hükümetten Açıklama (En Ağır Cezalar Verilecek, İnfazlar Yapılacak)

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Bakanlar Kurulu Toplantısı sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Son Dakika! Düzenleme Geliyor! Çocuğa Cinsel İstismarla İlgili Hükümetten Açıklama (En Ağır Cezalar Verilecek, İnfazlar Yapılacak)

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Bakanlar Kurulu Toplantısı sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.Bekir Bozdağ, Çocuğa Cinsel saldırılarla ilgili 6 bakanlık tarafından komisyon kurulduğunu , cezaların arttırılması için gerekli düzenlemelerin yapılacağını söyledi.

Hükümet Sözcüsü Bozdağ : "Yapılması gerekenler bir rapora bağlanacak, yeni yasalar meclise gelecek, İdari düzenlemeler yapılarak gerekli tedbirler alınacaktır. Çocuklarımızın her biri bize emanettir. Her türlü suça karşı, her türlü ahlaksızlığa karşı çocuklarımızı korumak hepimizin vazifesidir. Öncelikle hükümetimizin, güvenlik güçlerinin , devlet kurumlarının başlıca vazifesidir. Ama şununda altını çizmekte fayda görüyoruz ki, çocuklarımıza dönük cinsel istismar suçları başta olmak üzere pek çok suçun işlenmesini tamamen ortadan kaldırmak sadece hükümetin çalışmasıyla başarılacak bir durum değil, hep beraber bu suçla , bu suçun failleriyle el ele mücadele etmeliyiz.

Evimizde,  okulumuzda, mahallemizde, STK'larımızda , Meclisimizde, Hükümetimizde her yerde birlikte mücadele etmeli, bu konuda farkındalığı duyarlılığı birlikte sağlamalıyız. Sadece cezalarla bu mesele halledilemez. Elbette en ağır cezalar verilecek, infazlar yapılacaktır. Bu düzenlemede cezaların arttırılması ayrıca ele alınacak. Bizim bu suçları önleyici, koruyucu adımları atmaya hepimizin özen göstermesi lazım. Burada sorumluluk herkese aittir. Birlikte bu tür sapıklarla, suçlarla mücadele edeceğiz. Birlikte mücadele edersek elde edemeyeceğimiz netice yoktur." dedi

KPSSCAFE - ANKARA

19 Şub 2018 - 20:11 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Hüseyin Arslan - Idam edilmedikten sonra yillar boyu beslemenin anlami yok acilar dinecekmi muebbet verip besleyince olene kadar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Şubat 20:11
06

İdam İstiyoruz - İdam gelsin İnfazlar başlasın hemen ve aleni olarak toplum içerisinde ibretlik yapılsın yada canlı yayında infazlar gerçekleştirilsin ! Bu milletin yüreğine su serpin!!! Yeter artık idam istiyoruz herkez cezasını çeksin !!!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Şubat 20:11
05

Tuğba - Af gelir çıkarlar hapisten.Bu olayla daha da netlestim Türkiye de adalet kalmamış.o çocukların ellerinden neler alınıyo bunu detaylı bi düşünse bu devlet...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Şubat 20:11
04

S - Kesinlikle idam edilmeli boylelerinin aldığı nefes bile haram!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Şubat 20:11
03

Mehmet Öksüz - Adalet bakanı degismedikce sonuç alınamaz kısa ve öz..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Şubat 20:11
02

H - Kafası kesilsin kellesinid3 meydana assınlar serefsizlerin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Şubat 20:11
01

hasan hüseyin - idam asın yav onu ağaca asın işkence yapın beslemeyin yeter yeter hapiste besliyosunuz ekmek yemek televizyon nedir bu bu hak mı evinden çok orada rahat hayat yaşıyorlar öldürün gitsin dünayayı pislikten temizleyin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Şubat 20:11


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler