Son Dakika: Cumhurbaşkanı Açıkladı Cizre ve Yüksekova İl Olacak

CUmhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TOBB' un Olağan Genel Kurulunda yaptığı konuşmasında şehircilik duyurusunda bulunarak Cizre ve Yüksekova' nın il olacağını açıkladı...

TOBB Olağan Genel Kurulunda yaptığı konuşmasında Cizre ve Yüksekova' nın il olacağını açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan " Şırnak Cizre' ye dönüşecek, Hakkari de Yüksekova'ya dönüşecek. Şırnak' ı Hakkari' yi nasıl şehir yapmışlar diye şaşarsınız. Bir kalkınma hamlesi yapacaksanız şehircilikten başlayacaksınız." ifadelerinde bulundu.

Kalkınma projesi başlıyor

Bölgede yaşanan olumsuz faaliyetler sonrası, kalkınma projelerine geçiş yapılmıştı. Kalkınan ve gelişen bölge, şehircilikle beslenerek; her açıdan daha verimli bir şehire dönüştürülecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan' ın açıklamasında aktarıldığı üzere bölgede kalkınma hamlesi yapılacak ve şehircilik başlangıcı sağlanacak...

kpsscafe.com.tr | KONYA

24 May 2017 - 12:54 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler