Son Dakika: Başbakan Yardımcısından Bedelli Askerlik Açıklaması!

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, bedelli askerlik sorularına ilişkin açıklamada bulundu. Açıklamasında bedelli askerlik çıkacak mı tartışmalarına son veren Veysi Kaynak' ın açıklamasına ilişkin tüm detaylar haberimizde. İşte Veysi Kaynak tarafından yapılan bedelli askerlik açıklaması...

Bedelli askerlik tartışmalarına ilişkin gündem bir türlü durulmadı. Özellikle sosyal medya platformları üzerinden sürekli olarak dile getirilen ve henüz net bir açıklamaya kavuşmamış olan bedelli askerlik sorularına ilişkin son açıklama Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak tarafından yapıldı.

Açıklamasında " Bedelli askerlik çıkacak mı ? " sorusuna net bir yanıt veren Kaynak; konunun şuanda gündemde olmadığını aktardı. CNN Türk' e yaptığı açıklamada bedelli askerliğin gündemde olmadığını vurgulayan Veysi Kaynak, "Türkiye'nin yurtiçinde ve yurtdışında çok önemli terör operasyonları yaparken bedelli askerliğin gündeme gelmesi mümkün değil" ifadelerini kullandı.

Bedelli askerlik, OHAL sonrası tekrar gündeme gelir mi?

Ülke gündeminde derin üzüntü yaratan terör faaliyetleri ve saldırı noktalarında ciddi bir sürecin içerisinde bulunuyoruz. Bu kapsamda da hem FETÖ ile mücadelede hem de terör örgütleriyle mücadele sürecinde OHAL önemli ve etkin bir rol oynuyor. Ancak OHAL' in kaldırıldığı süre zarfından sonra da; yakın tarihte bedelli askerliğin gündeme gelmesi beklenmiyor...

04 Ara 2016 - 10:53 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler