Son Dakika! Adapazarı'nda Silahlı Rehine Krizi! Resmi Açıklama Geldi

Adapazarı'nda Kahrolsun Amerikan Emperyalizmi diyerek bağıran bir kişi pasajın ikinci katında bulunan yabancı dil kursuna dadı ve içeridekileri rehin aldı.

Son Dakika! Adapazarı'nda Silahlı Rehine Krizi! 'Çalışanları Rehin Aldı' 

Adapazarı'nda Kahrolsun Amerikan Emperyalizmi diyerek bağıran bir kişi pasajın ikinci katında bulunan yabancı dil kursuna dadı ve içeridekileri rehin aldı.  

Adapazarı Çark caddesindeki bir pasaja 'Kahrolsun ABD Emperyalizmi' diyerek dalan bir kişi,  pasajın ikinci katındaki yabancı dil kursunda çalışanları rehin aldı. İhbar üzerine olay yerine Sakarya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı çok sayıda ekip ve 112 Acil Ekibi geldi. Özel Harekat Polislerinin de sevk edildiği olayda polis ekipleri dil kursunun kapısını kırarak içeri girdi. Saldırgan burada havaya 5-6 el ateş etti. Polis ekipleri saldırganı, üzerine atlayarak etkisiz hale getirdi. Rehineler kurtarıldı.  

Olayla ilgili açıklama yapan Sakarya Emniyet Müdürü, "Herhangi bir yaralımız yok. Şahıs, Afrin operasyonları dolayısıyla hassaslaşmış. Amerika karşıtı bir tavır sergilemiş. Burası aslında İngilizce kursu. Çalışan 7-8 kişiyi rehin almış, bulundurma ruhsatlı 7 milimetre çapında tabancasıyla. Arkadaşlarımız anında, yeterli ve yerinde bir müdahaleyle şahsı etkisiz hale getirdiler. Sadece dersanenin camı kırık. 5-6 el ateş etmiş. Yaralamadan dolayı sabıkalı. 50'li yaşlarında, fırıncı. Şahsın psikolojik bir tedavi görüp görmediğini araştıracağız. Başka kişilerle irtibatlı olup olmadığını araştıracağız." dedi.

23 Şub 2018 - 21:52 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler