Son Dakika! ABD Terör Örgütü PKK/YPG'yi Vurdu! Yüzlerce Ölü Var

Deyrizor'da YPG'nin Toplanma alanının Amerika Birleşik Devletleri uçakları tarafından yanlışlıkla vurulduğu ve söz konusu harekatta 300'ün üzerinde ölü olduğu bildiriliyor.

Son Dakika! ABD Terör Örgütü PKK/YPG'yi Vurdu! Yüzlerce Ölü Var

Deyrizor'da YPG'nin Toplanma alanının Amerika Birleşik Devletleri uçakları tarafından yanlışlıkla vurulduğu ve söz konusu harekatta 300'ün üzerinde ölü olduğu bildiriliyor. Aldamar News isimli sitede yer alan iddiayara göre, bölücü terör örgütü PKK/YPG'nin toplanma alanını bombaladığı ileri sürülen ABD uçakları 300'ün üzerinde PKK'lıyı öldürdü. Yaralı sayısıyla ilgili net bir bilgi henüz paylaşılmadı.

DETAYLAR GELECEK!

Kaynak: Akşam

11 Şub 2018 - 17:28 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

07

Emooo - Allah büyük. Kendi kendilerini gebertiyor pislikler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Şubat 17:28
04

Reis 66 - gebersin köpekler bir birini yesin kansız şerefsizler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Şubat 17:28
02

umarum doğrudur - arkadaşlar bu doğrumu yoksa yanlış bir bilgimi merak ettim eğer doğruysa süper bir haber dahada fazlası gelir inş. hadi bakalım inşAllah doğrudur daha önce 2 defa vurmuştu birinde 18 ölü diğerinde 30 ölü vardı bu doğruysa güzel haber

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Şubat 17:28
01

Taco36 - İnşAllah dogru haberdir soysuz kansızların sonu gelsin yavaş yavaş.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Şubat 17:28


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler