Skandal Paylaşım Ortaya Çıktı-İşte Itır Esen'den O Paylaşım ile İlgili İlk Açıklama

Skandal 15 Temmuz şehitleri paylaşımı nedeniyle Itır Esen'in Mıss Turkey 2017 tacı geri alındı. İşte Itır Esen'in skandal paylaşımı ve Mıss Turkey tacının geri alınmasına ilk tepkisi.

Skandal Paylaşım Ortaya Çıktı-İşte Itır Esen'den O Paylaşım ile İlgili İlk Açıklama
Skandal Paylaşım Ortaya Çıktı-İşte Itır Esen'den O Paylaşım ile İlgili İlk Açıklama
Haber albümü için resme tıklayın

Mıss Turkey'in birincisi Itır Esen'in tacı, sosyal medya paylaşımı nedeniyle geri alındı.

Alınan son bilgilere göre Itır Esen'in tacının geri alınması ile ilgili bir açıklama geldi. Mıss Turkey 2017 sayfasından konu ile ilgili yapılan son dakika açıklamasdında şu ifadelere yer verildi:

"Miss Turkey 2017’nin finalistleri dün gece Beyoğlu Grand Pera’da seçilmişti, ancak Itır Esen’in sosyal medya paylaşımları arasında görülen bir tweet sonuçların değişmesine sebep oldu.

Itır Esen’in Miss Turkey seçilmesinden sonra fark edilen tweetin gerçek olup olmadığı uzun saatler boyunca araştırıldı. Miss Turkey Başkanı Can Sandıkçıoğlu yaptığı açıklamada; “Üzülerek duyuruyoruz ki bu tweetin Itır Esen tarafından atıldığı kanaatine varılmıştır. Kuruluş amacı Türkiye’yi dünya çapında tanıtmak ve imajına katkıda bulunmak olan Miss Turkey Organizasyonu’nun böyle bir paylaşımı kabul etmesi mümkün değildir.” dedi ve bu sebeple tacının geri alındığını belirtti. 
Bu durumda jüri puanlamasına göre ikinci olan Aslı Sümen birinci, puan sıralamasında üçüncü olan Pınar Tartan ikinci, dördüncü sırada olan Yasemin Çoklar ise üçüncü oldu.

Yeni sonuçlara göre Aslı Sümen ülkemizi Çin Halk Cumhuriyeti’nde düzenlenecek olan ‘’Miss World’de’’, Pınar Tartan Amerika Birleşik Devletleri’nde ‘’Miss Universe’de’’, Yasemin Çoklar ise Polonyo’da ‘’Miss Supranational’da’’ temsil edecek.

Itır Esen'den İlk Tepki

Yaşanan gelişmelerin ardından Miss Turkey birincilik tacı geri alınan Itır Esen, yarışmaya ait bütün fotoğraflarını sosyal medyadan silerek tepki gösterdi. Genç manken olayla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı.

İşte Itır Esen'in O Skanda Paylaşımı

Itır Esen'den Açıklama Geldi

Itır Esen, olayla ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Esen, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

22 Eyl 2017 - 20:40 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

gcostinza - boşuna debelenme. o twiti kripto yahudi olduğun için müslümanlara nefret içgüdüsüyle son derece bilinçli attığını herkes biliyor. özrü kabahatinden beter meczup bir kripto. attığı sapık twite bir de "uygunsuz görünümlü" yazmış. ne görünümü, kimsin lan sen, kimi kandırdığını sanıyoprsun? attığın sapık twit direk sapık zihniyetini yansıtmış. bacakarası hikayelerini daha özgürce ve sapkınca paylaşabileceğin kendine yaşayacak kendin gibi kokuşmuş ahlaksız toprak parçası bul, mesela abd gibi. anadolu'da artık ekmek yok sana.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 20:40


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler