Sivas'ta Bulunan Esrarengiz İskeletin Hangi Canlıya Ait Olduğu Belli Oldu

Sivas'ta kesilen asırlık ağacın gövdesinde bulunan ve dinozora ait olduğu iddia edilen iskeletin, hangi cins hayvana ait olduğu ortaya çıktı.

Sivas'ta Bulunan Esrarengiz İskeletin Hangi Canlıya Ait Olduğu Belli Oldu
Sivas'ta Bulunan Esrarengiz İskeletin Hangi Canlıya Ait Olduğu Belli Oldu
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Sivas'ta bulunna bir iskeletin dinozora ait olduğu iddia edilmişti.

Sivas’ın Yıldızeli ilçesinde, kesilen bir ağacın gövdesinden çıkan kalintıların dinozora ait olduğu iddia edilmişti. Edinilen son bilgilere göre bulunan bu kemik kalıntılarının bir yavru kediye ait olduğu tespit edildi.

Sivas’ın Yıldızeli ilçesinde geçtiğimiz yıl asırlık ibr ağaç kesildi. Kesilen asırlık bir ağacın gövdesinde bulunan, tanımlanamayan bir canlıya ait olduğu belirlenen iskelet kalıntısı Türkiye genelinde büyük şaşkınlığa neden olmuştu. Ağacın iç gövdesinden çıkan kalıntıların dinozor fosili olduğu iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Cumhuriyet Üniversitesi tarafından yapılan incelemede, kalıntının fosil olmadığı ve bir kediye ait olduğu ortaya çıktı.

Ağaç kovuğunda sıkışan bir yavru kedinin ağacın gelişmesiyle ağacın gövdesi ile bütünleştiği tahmin ediliyor.

Kpsscafe.com.tr  |Ankara

19 Şub 2018 - 12:46 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler