Şehit Annesine Saygısızlık Yapan O Otobüs Şoförü için İstenen Ceza Belli Oldu

Adana'da ücretsiz ulaşım kartı olmasına rağmen bir şehidimizin annesinden para isteyen , devlete hakaret , şehidimize ve Türk milletine hakaret eden şahıs için istenen ceza belli oldu.

Şehit Annesine Saygısızlık Yapan O Otobüs Şoförü için İstenen Ceza Belli Oldu

Adana'da ücretsiz ulaşım kartı olmasına rağmen bir şehidimizin annesinden para isteyen , devlete hakaret , şehidimize ve Türk milletine hakaret eden şahıs için istenen ceza belli oldu. Savcılık tarafından hazırlanan iddianamede otobüs şoförünün 11 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması talep edildi.

Adana'da ücretsiz ulaşım kartı olan şehit annesi 60 yaşındaki Zübeyde Tura'ya otobüste saygısızlık eden, 'Devlet bize bu kartı neden verdi' diye kendisine yöneltilen soruya 'Allah o devletin belasını versin' şeklinde yanıt veren şahısla ilgili iddianame tamamlandı.

Geçtiğimiz günlerde yakalanarak gözaltına alınan Eren Güngör'ün 'Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik', 'Halkın bir kesimini sosyal sınıf, din, mezhep, cinsiyet ve bölge farklılığına dayanarak aşağılama' ve 'Hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanma' suçlarını işlediği gerekçesiyle 11 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kpss cafe mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz.

KPSSCAFE - ANKARA

22 Şub 2018 - 15:18 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler