Seçime 1 Gün Kala Anket Sonuçları Açıklandı (3 Şirketin Anket Sonuçları 2018)

24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimleri için son saatlere girildi. Yarın sandık başına gidecek milyonlarca vatandaş, Türkiye'nin kaderini belirleyecek. Anket şirketleri ise son sonuçlarını açıkladı.

Seçime 1 Gün Kala Anket Sonuçları Açıklandı (3 Şirketin Anket Sonuçları 2018)
Seçime 1 Gün Kala Anket Sonuçları Açıklandı (3 Şirketin Anket Sonuçları 2018)
Haber albümü için resme tıklayın

Seçime 1 gün kala vatandaşların en çok merak ettiği konu anket sonuçları oldu.

İnternet üzerinden seçim anketlerinin sonuçlarını araştıran vatandaşlar, 24 Haziran günü yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerinde kimin ne kadar oy alacağını merak ediyor. SONAR araştırma şirketinin sahibi Hakan Bayrakçı ise, sosyal medya hesabı üzerinden bir son dakika açıklaması yaptı ve 24 Haziran erken seçimine ilişkin son anket sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı.

BİRİNCİ İLE İKİNCİ ARADAKİ FARK 14 PUAN

Yaptıkları son araştırmanın sonucu "Son tesbitler" notuyla kamuoyuna paylaşan SONAR'ın sahibi Hakan Bayrakçı, "Tayyip Erdoğan ilk turda yüzde 47, Muharrem İnce yüzde 33 civarı oy alıyor. Seçim ikinci tura kalıyor" notunu düştü.

MUHARREM İNCE'NİN KAZANMASI DAHA OLASI GÖRÜNÜYOR

Yaptıkları araştırma neticesinde seçimlerin ikinci tura kaldığını belirten Bayrakçı, şu açıklamaları yaptı:

"İkinci turda Erdoğan ve İnce'nin oyları başa baş gözükmekle birlikte İnce'nin 2-3 Puan farkla CB seçimlerini kazanması çok daha olası görünüyor."

İşte Hakan Bayrakçı'nın o paylaşımı;

AKAM DA SONUÇLARI AÇIKLADI

AKAM’ın yaptığı son anketine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oy oranı yüzde 44.5 olarak gözükürken, Erdoğan’ın hata payı içerisinde alacağı en düşük oy yüzde 41.5, en yüksek oy ise yüzde 47 olarak tahmin edildi. CHP’nin cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin oy oranı yüzde 28.3 gözükürken, hata payı içerisinde alacağı en yüksek oy yüzde 30.5, en düşük oy yüzde 26 olarak tahmin edildi.

İYİ Parti’in cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’in oy oranı yüzde 13.5 (en düşük 11.5, en yüksek yüzde 15.5) Saadet Partisi’nin cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu’nun ise yüzde 2 (En düşük yüzde 1.5, en yüksek 3.0) oranında oy oranı alacağı belirtildi. HDP’nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş’ın oy oranı ise yüzde 11.5 (En düşük yüzde 10.5, en yüksek yüzde 13.5) olarak açıklandı.

İTTİFAKLARIN OY ORANLARI

Cumhur ittifakı’nın oy oranı yüzde 45.9 (en düşük yüzde 43.4, en yüksek yüzde 48.4) olarak tahmin edilirken, ‘millet ittifakı’nın oy oranı yüzde 40.4 olarak (En düşük yüzde 37.9, en yüksek yüzde 43.9) olarak açıklandı.

KONDA ANKET ŞİRKETİ

KONDA'nın seçim anketi sonucuna göre ise, Erdoğan yüzde 51.9, CHP adayı İnce yüzde 28, İyi Parti adayı Akşener yüzde 10.2, HDP adayı Demirtaş ise yüzde 9.0 civarında oy alıyor.

Araştırma sonucuna göre AK Parti yüzde 45.5, CHP yüzde 26.1, HDP 11,6, İyi Parti yüzde 8.5, MHP yüzde 7.3 oranında oy alıyor.

SEÇİM SONUÇLARINDAN ANLIK HABERDAR OLMAK, SONUÇLARDAN BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için --->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için---->>> TIKLAYIN

Facebook grubuna katılım için TIKLAYIN

KPSSCAFE.COM.TR  |  ANKARA

23 Haz 2018 - 09:17 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

09

Diyarbakır - Allah'ın izniyle kazanacağız, akp buraya kadar getirdiği devleti alın yiyin demez kimseye.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Haziran 09:17
08

Recep - Sizin istediğiniz anket sunucuları bunlar türkiyenin değil recep tayyip erdoğanın oyu yüzde 56 olacak tahminim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Haziran 09:17
06

Poh - İşsizlik var diyen gerizekalılar işveren işçi arıyor iş arıyorum diye yana yana dolaşan mallar iş yok diye dert yanıyor akşama kadar ipsiz sapsız kahvelerde kağıt,okey peşinde koşuyorlar iş beğenmiyorlar sonrada iş yok diyorlar hayat çok garip

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Haziran 09:17
05

Komik - Bu sadece tahmin hiç birşey belli değil türkiyenin daha satılmasını ve işsizliğe devam için cumhur ittifakına verin oyunuzu umarım chp yada iyi parti alır türkiye aydınlanır

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Haziran 09:17
04

Melih - Çalışana iş çok çalışmayan çalışmak istemeyen iş beğenmeyen çok .. 225 bin daha istihdam var .millet namkör olduğu için görmüyolar yada görmek istemiyorlar. Sonuna kadar RECEP TAYYİP ERDOĞAN diyecez .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Haziran 09:17
03

Onur - Akp ilk turda en fazla 47 alır ikinci turda şanslar eşit..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Haziran 09:17
01

xxx - Arkadaslar abartmayin 56 fln olamaz 2 3 puan fark olur ancak akp nin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Haziran 09:17


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler