Samsun'da Skandal: Kadının Başı, Ayağı ve Kollarını Keserek..

Samsun2dan son dakika haberi geldi. Edinilen son bilgilere göre Samsun'da sahilde başı, kolu ve elleri kesik halde bir kadın cesedi bulundu.

Samsun'da Skandal: Kadının Başı, Ayağı ve Kollarını Keserek..
Samsun'da Skandal: Kadının Başı, Ayağı ve Kollarını Keserek..
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Samsun'da kan donduran bir olay yaşandı... Edinilen son dakika bilgilerine göre sahilde kayalıkların arasında başı, kolları ve bacakları olmayan bir kadın cesedi bulundu.

Samsun'da meydana gelen olayda, sahilde kayalıkların arasında başı, kolları ve bacakları kesilmiş halde bir kadın cesedi bulundu. Sahilde yürüyüş yapan vatandaşlar, deniz kenarındaki kayalıklar arasında çöp poşeti içinde bir ceset gördü. Vatandaşların cesedi görmesi üzerine durum hemen polis ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, bölgenin çevresine güvenlik şeridi çekip, ceset üzerinde inceleme yaptı. İncelemede, bir kadına ait cesedin kafası, kolları ve bacaklarının bulunmadığı tespit edildi.

Tekne ile denizden kıyıya atıldığı değerlendirilen ceset, incelenmek üzere otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna gönderildi. Polis, kimlik tespiti ve olayın faillerinin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

16 Mar 2018 - 15:35 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler