Saadet Partisinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Destek: "Allah razı olsun"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek veren Saadet Partisi, Avrupa ülkelerinin sergilediği tutuma açıklamalarda bulunarak; gündemi değerlendirdi...

Saadet Partisinden şu açıklamar, Avrupa ülkelerinin tutumu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan' ın 'Hayır' çadırını ziyareti nedeniyle gerçekleştirildi:

" Bakanlarımız ülkeye sokulmuyor. İsviçre gibi yerlerde Türkiye aleyhine toplantı yapacak olanlar, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'nı tehdit eden pankartlar açıyor ve polis 'Düşünce ve fikir hürriyetidir, biz buna karışamayız' diyor. Bizim bunların hiçbirini kabul etmemiz mümkün değil." 

Hayır çadırına ziyaret

" Sayın Cumhurbaşkanı, İstanbul Sarıyer'de CHP'nin 'hayır' çadırını ziyarete gitmiş. Allah razı olsun. Bu bir erdemdir. Ama bunu sadece bir kere bir çadıra giderek değil, bütün Türkiye'de 'Arkadaş size takdim ettiğimiz bir metnin kabulü istikametinde oy kullanmanızı istiyoruz. Bize göre bu metin oylanır ve geçerse Türkiye uçacak. Ama hayır diye bir niyetiniz varsa Allah sizin de hayrınızı versin' de. Kimse bundan zarar görmez. Belki de iktidar daha da fazla puan kazanır. Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir 'hayır' çadırını ziyaret etmesini hakikaten takdirle karşıladım. Hepimiz de öyle. "

kpsscafe.com.tr | KONYA

29 Mar 2017 - 16:46 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler