PTT'den Kefilsiz 40 Bin TL Kredi Fırsatı

PTT'den kefilsiz şartsız kredi fırsatı vatandaşları bekliyor.

175 yıldır Türkiye'nin en köklü firması olan PTT bayram öncesi emeklilere güzel bir kampanya hazırladı. 

Bayram yaklaşırken artan ihtiyaçlar için özellikle emeklileri kapsayan bu fırsatta kefile gerek yok, üstelik 40 Bin TL'ye kadar kredi veriliyor. Emekliler gelir durumları düşük olduğu için genelde kredi çekemiyorlar. Bankalr gelir belgesi istediği için zor durumda kalan emeklileri PTT düşündü ve bir kampanya başlattı.

Emekliler Aktifbank’tan 500 lira ile 40 bin lira arasında kredi çekebilecek. Krediyi çekebilmek için PTT şubelerine gitmek ve kredi formunu doldurmanız yeterli. PTT'nin merkez şubelerine gidenler daha kısa sürede işlem yapabilir. Başvuru formunu doldurduktan sonra form ilgili bankaya ulaştırılır, banka krediyi onaylarsa PTT hemen size haber verir. Bu aşama sonrasında bireysel kredi sözleşmesini imzalayarak PTT kredisinden faydalanabilirsiniz.

PTT emekli kredisi için belirlenen faiz oranı 1,75. Acil nakite ihtiyacı olan emekliler, hangi kurumdan emekli olduklarına bakılmadan bu krediden faydalanabiliyor. Üstelik PTT’den kredi çekmek için emeklilerin kefil bulmasına da gerek yok. Dolayısıyla kredi çekerken kefil ya da ipotek gibi sorunlar, PTT’nin bu kredisinde yok.


Kpsscafe.com.tr

02 Tem 2016 - 14:20 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler