PÖH İlanı Bekleyenler Dikkat! 23. Dönem POMEM Alımlarıyla İlgili Açıklama Geldi! Tarih Belli Oldu!

Polis Akademisi Başkanlığı'na bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 23. Dönem POMEM alımı için tarihler belli oldu. Alımların polis özel harekat alımı şeklinde gerçekleşmesi bekleniyor! işte detaylar...

Polis Akademisi Başkanlığı'na bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 22. Dönem için 10 bin polis adayı öğrenci alımı yapılacak. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Polis Akademisi Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Ufuk Ayhan, 22. dönem POMEM için başvuru sayısının 22 binlerde olduğunu , başvuruların 23 Mart'ta sona ereceğini söyledi.

Adayların başvuru işlemlerini son günlere bırakmamasını tavsiye eden Polis Akademisi Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Ayhan, "22. dönem POMEM başvuruları, 12 Mart'ta başlamış olup son 3 güne girmiş bulunmaktayız. An itibarıyla 23 bin 112 başvurumuz söz konusu. Benim adaylara tavsiyem, başvurularını son güne bırakmamaları. Çünkü aşırı yüklenme ve yoğunluk nedeniyle sistemde çeşitli sorunlar yaşanabilmekte, kilitlenmekte. Bu nedenle son günlere bırakmamalarını tavsiye ediyorum." dedi.

Ayhan 22. Dönem POMEM Öğrencilerinin yıl sonuna kadar mezun edilmesinin planlandığını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatıyla 23. Dönem POMEM alımlarının Temmuz ya da Ağustos ayları içerisnde yapılacağını söyledi. Alımların Polis Özel Harekatçı olarak yapılması yüksek ihtimal gibi duruyor. Gelişmelerden sizleri haberdar etmeyi sürdüreceğiz.

İLAN YAYIMLANDIĞI ANDA HABERDAR OLMAK İÇİN;

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için ---->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için----> TIKLAYIN

DİĞER ADAYLARLA BİLGİ ALIŞ VERİŞİ İÇİN;

Facebook grubumuza üye olun ve memur alımlarını bekleyen diğer adaylarla bilgi alış verişi yapın. Facebook grubuna katılım  için TIKLAYIN

KPSSCAFE - ANKARA

21 Mar 2018 - 18:18 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

06

İnan - Pöh alımı yapılmas bekliyoruz biran önce olsa çok iyi olur

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mart 18:18
04

Adminciğim - Geçen sefer de öyle diyorlardı kütfen hayallerimizi kırmayı bırakın gerçekten çok madur durumda kalıyoruz özel harekat olcak diye bekliyoruz sınavlarımızı erteliyoruz kimi okulunu donduruyor durumumuz vahim durumda

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mart 18:18
03

Fevzi - Ben Pöh olucam diye hiç bir yerde çalışmıyorum 6 aydır sadece mulkatlara hazırlanıyorum inşAllah bu seferde yaniltmazsiniz bizi .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mart 18:18
02

Emrah - Artık inanmıyorum abicim iki yılımı yaktim bekleyemem mayısta inşAllah askerim benim yerime sayın bakan pohluk yapar heralde yada suriyeliler sizede tavsiyem beklemeyin artık yolunuza bakın Allah herşeyin hayirlisini versin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mart 18:18


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler