PKK/YPG'den Türk askerine saldırı! MSB acı haberi duyurdu! Şehit ve Yaralı Askerlerimiz Var!

MSB'den açıklama yapıldı. Açıklamaya göre, Tel Abyad bölgesinde 20 Ekim 2019 tarihinde keşif gözetleme görevi sırasında PKK/YPG'li teröristlerin açtığı tanksavar ve hafif silah ateşi neticesinde bir asker şehit oldu, bir asker ise yaralandı.

PKK/YPG'den Türk askerine saldırı! MSB acı haberi duyurdu! Şehit ve Yaralı Askerlerimiz Var!
Haber albümü için resme tıklayın

MSB'den yapılan açıklamada, "Tel Abyad bölgesinde 20 Ekim 2019 tarihinde keşif gözetleme görevi esnasında PKK/YPG'li teröristlerin açtığı tanksavar ve hafif silah ateşi neticesinde bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır" denildi.

BARIŞ PINARI HAREKATI'NA 120 SAATLİK MOLA

Türkiye'nin terör devleti kurulmasını engellemek ve Suriyelilerin kendi ülkelerine dönüşünü sağlamak için başlattığı Barış Pınarı Harekatı'na, 10. gününde ara verilmişti. Mike Pence liderliğinde Ankara'ya gelen ABD heyetiyle Beştepe'de 4 saat süren toplantı yapılmış, görüşmeler sonunda Türkiye operasyona 120 saat (5 gün) ara vermişti. Bu zaman zarfında PKK/PYD/YPG/SDG, Suriye'nin kuzeyinde kontrol altında tuttuğu bölgelerden silahlarını bırakarak çekilecek. Eğer örgüt bölgeden çıkmazsa, operasyon kaldığı yerden devam edecek.

20 Eki 2019 - 08:28 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

ali - hani cekiliyorlardi Rahmetli ÇATLI ne guzel demis anlaşılmaz kafasına sıkılır

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ekim 08:28


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler