Otogar'da Engelli Kıza Tecavüz ! Mahkemede Anlattıkları Şok Etti 'Diğer Şoför İzleyip Gülüyordu'

İstanbul'daki otogarda otobüse aldıkları işitme engelli genç kıza tecavüz ettikleri iddiasıyla yargılanan Mehmet E'nin 27 yıl, Serhat O'nun ise 21 yıl hapisle cezalandırılması talep edildi.

Otogar'da Engelli Kıza Tecavüz Dehşeti! Mahkemede Anlattıkları Şok Etti 'Diğer Şoför İzleyip Gülüyordu'

İstanbul'daki otogarda otobüse aldıkları işitme engelli genç kıza tecavüz ettikleri iddiasıyla yargılanan Mehmet E'nin 27 yıl, Serhat O'nun ise 21 yıl hapisle cezalandırılması talep edildi.

20 Yaşındaki yüzde 40 işitme engelli E.S. , İstanbul Bayrampaşadaki Büyük İstanbul Otogarı'nda korkunç bir gece yaşadı. Ünlü bir otobüs firmasında çalışan 2 şoför, genç kıza tecavüz etti. İstanbul Ağır Ceza Mahkemesinde önceki gün görülen duruşmaya Sanıklar Mehmet E. ve Serhat O. ile şikayetçi E.S. avukatlarıyla birlikte katıldı.

Talihsiz kız yaşadıklarını "Bana Mehmet adlı kişi ‘Gittiğin yere bırakalım’ dedi. Metro ile gideceğimi söylememe rağmen samimiyetlerine güvenerek bindim. Mehmet bana İstanbul’un kötü ve güvensiz bir yer olduğunu belirterek başıma bir şey gelirse aramam için cep telefonunu verdi. Mehmet E. saldırmak istedi. Direndim, bağırdım. Boğazımı sıktı. Termosla kafama vurdu. Diğer şoför ise bizi izleyip gülüyordu. Mehmet E. otobüsün perdelerini kapattı, 31-32 No’lu koltukta ‘Bağırırsan öldürürüm’ diyerek tecavüz etti." şeklinde anlattı. E.S. sanıkların çantasından 400 TL para çaldıklarını da iddia etti. Sanıklarsa para karşılığı cinsel ilişkiye girdiklerini iddia etti. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın da mağdur E.S.'nin yanında davaya katılmayı talep etmesiyle birlikte mahkeme katılımı kabul ederek duruşmayı erteledi.

KPSSCAFE - ANKARA

23 Şub 2018 - 21:26 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler