Otelin Üst Katından Para Saçtılar

Taksim'de meydana gelen olayda bir kişi, otelin üst katından aşağı doğru para saçmaya başladı. Bunu gören vatandaşlar izdiham yarattı.

İstanbul Taksim'de bir otelden aşağı doğru para saçtılar, izdiham çıktı!

Taksim'de önceki gün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, kimliği henüz bilinmeyen bir vatandaş, Çin parası olan Renminbi'yi otelin üst katlarından aşağıya doğru saçmaya başladı. Yukarıdan para atıldığını gören vatandaşlar ise saçılan paraları toplamak için otelin önüne akın etti ve bölgede büyük izdiham oldu.

İHA'da yer alan habere göre, Beyoğlu İlçesinde bulunan Taksim bölgesinde, önceki gün akşam saatlerinde kimliği henüz bilinmeyen bir vatandaş, Çin parası olan Renminbi'yi otelin üst katlarından aşağıya saçmaya başladı. Olayı gören vatandaşlar, bir anda bölgeye toplandı ve saçılan paraları toplamaya başladı. Cadde üzerinde yere düşen paraları toplamak isteyen vatandaşlar izdihama neden olurken, caddede trafik oluşması nedeniyle polis ekipleri bölgeye geldi.

Ekipler, paranın atıldığı kata çıkarak olaya müdahalede bulundu ve paranın saçılmasını önledi. Çevrede toplanan kalabalığk da bu şekilde dağıldı. Parayı kimin neden attığı bilinmezken yaşananlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

KPSSCAFE.COM.TR  |  ANKARA

18 Haz 2018 - 09:29 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler