O Üniversitenin Adı Binali Yıldırım Üniversitesi Olacak

Son dakika haberi: TBMM tutanaklarından alınan bilgilere göre 2 Erzincan Milletvekili, Erzincan Üniversitesinin adının Binali Yıldırım Üniversitesi olarak değiştirilmesi yönünde teklif sundu.

O Üniversitenin Adı Binali Yıldırım Üniversitesi Olacak
O Üniversitenin Adı Binali Yıldırım Üniversitesi Olacak
Haber albümü için resme tıklayın

Son Dakika. O Üniversitenin adı Binali Yıldırım Üniversitesi olarak değiştiriliyor.

Yeni üniversitelerin kurulması, bazı üniversitelerin bölünmesi ile ilgili hükümet, hazırlamış olduğu kanun tasarısını önceki gün TBMM Genel Kuruluna sevk etti. Söz konusu kanun tasarısının yanında flaş bir teklif daha var. 2 tane AK Parti Erzincan Millevtekillerinin imzası ile tasarıya eklenne kanun teklifinde Erzincan Üniversitesinin adının değiştirilmesi teklif edildi.

Bu kanun teklifi Erzincan Üniversitesinin adının Binali Yıldırım Üniversitesi olarak değiştirilmesini öngörüyor.

Serkan Bayram ve Sebahattin :Karakelle'nin imzası ile sunulan teklifin tam metni şu şekilde;

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

21 Nis 2018 - 14:12 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler