Mustafa Elitaş'tan Tayyar'a Sert Yanıt

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'tan 'FETÖ Borsası' İddialarıyla ilgili açıklama. 'elinde kanıt olan savcılığa gidip suç duyurusunda bulunsun' diyen Elitaş, iddiaların davaları sulandırmak adına ortaya atıldığını söyledi.

AK Parti Grup Başkanvekili Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Gaziantep Milletvekili Tayyar'ın ortaya attığı, Gaziantep'te FETÖ borsası kurulduğu yönündeki iddialara sert yanıt verdi.

Tayyar,'ın FETÖ borsası var çıkışına değinen Elşitaş, "Eğer böyle bir borsa kurulmuşsa Şamil Bey'in yapması gereken savcılara gidip suç duyurusunda bulunmasıdır" derken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisine yönelik 'Elitaş'a sorsunlar' ifadesi kullandığı iddialarına da" Sayın Kılıçdaroğlu eğer beni bu borsanın içinde biri olarak gösteriyorsa, onunla ilgili mahkemede hesaplaşmamız gerekir" şeklinde yanıt verdi.

Elitaş, "Sırf bu işleri sulandırabilmek adına, FETÖ ile mücadeleyi biraz gevşetebilmek adına böyle iddiaların ortaya atıldığını söyleyebiliriz. Bu, kamuoyu nezdinde olumsuz algı oluşturabilmek için yapılmış bir operasyondur" dedi.

KPSSCAFE - ANKARA

20 Mar 2018 - 23:30 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler