Motosiklet sürücüsünün acı veren ölümü

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yaşanan kazada motosikletiyle kaldırıma çarpan Cemal Cenk Uygun yoldan geçen kamyonun üzerinden geçmesi sonucu feci şekilde can verdi.

Kaza, Fethiye'nin Cumhuriyet Mahallesi Çarşı Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çarşıdan Muğla Makası istikametine gitmekte olan yamaç paraşütü pilotu Cemal Cenk Uygun’un (32) kullandığı 48 JB 920 plakalı motosiklet, ön tekerinin kaldırım ile yol kenarında bulunan su giderine sürtmesi sonucu devrildi. Bu sırada aynı yöne seyir halinde olan Yaşar Yaman (44) yönetimindeki 48 GY 207 plakalı çöp kamyonu, yola düşen Uygun’un başını ezdi. Kaskı parçalanan Uygun, olay yerinde hayatını kaybetti.
1 HAFTA SONRA EVLENECEKTİ
Uygun’un düğün hazırlığında olduğunu ve nişanlısı Füsun S. ile 1 hafta sonra evleneceğini söyleyen arkadaşları, gözyaşlarına hakim olamadı. Uygun’un cenazesi Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Gözaltına alınan kamyon sürücüsü Yaşar Yaman, "Normal yolda giderken bir anda yanımdan bir motor geçti. Motorun devrilmesi sonucu sürücü tekerin önüne düştü" dedi
KAZA ANI SANİYE SANİYE YANSIDI
Genç paraşütçünün hayatını kaybettiği kaza, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerden normal yolunda seyreden çöp kamyonunu önce bir başka bir motosikletin ardından ise Cemal Cenk Uygun'un kullandığı motosikletin sollamaya çalıştığı tespit edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

İHA

07 Nis 2015 - 11:15 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler