Milli Savunma Bakanlığı'nın KPSS Puanlarıyla Sivil Memur Alımı Yapması Bekleniyor

Milli Savunma Bakanlığı'nın geçtiğimiz sene gerçekleştirdiği sivil memur alımına benzer bir ilanın bu yıl da yayımlanması bekleniyor. Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi sosyal medya hesaplarından 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımlanan videolarında, Bakanlığın 2017 yılı içerisinde 40 binin üzerinde personel alımı yapılacağı belirtilmişti.

Milli Savunma Bakanlığı'nın KPSS Puanlarıyla Sivil Memur Alımı Yapması Bekleniyor

Milli Savunma Bakanlığı'nın geçtiğimiz sene gerçekleştirdiği sivil memur alımına benzer bir ilanın bu yıl da yayımlanması bekleniyor. Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi sosyal medya hesaplarından 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımlanan videolarında, Bakanlığı'n 2017 yılı içerisinde 45 bin yeni personel alımı hedeflediği belirtilmişti. Bakanlık bu alımların büyük bir çoğunluğunu uzman erbaş ve sözleşmeli er kontenjanına ayıracağa benziyor. Yine yıl ortasında Sözleşmeli Astsubay ve Subay alımı için ilana çıkan Bakanlığın 2017 yılı sona ermeden sivil memur ihtiyacını karşılamak için ilana çıkması bekleniyor.

Geçtiğimiz yıl sonunda ilana çıkan ve 2017 yılının başında alım sürecini sonlandıran Milli Savunma Bakanlığı, hizmetli, memur, şoför gibi pozisyonlara alım yapmıştı. Bu yıl arşiv memuru, sivil memur, hizmetli gibi pozisyonların yanı sıra tekniker, mühendis gibi kadroların da  , geçtiğimiz yıla nazaran daha fazla olması bekleniyor.

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kpsscafe.com.tr'nin mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

23 Kas 2017 - 20:25 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

04

habib zeman - arkadaşlar ben jandarma memur alımına başvuramıyorum yardımcı olun lutfen

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Kasım 20:25
03

Serkan - 19 yasindakikeride almalari lazim bizde vatanimizi milletimizi bayragimizi korumak istiyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Kasım 20:25
02

ILAYDA - Önlisans çocuk gelişimi bölümü mezunuyum. Bu bölümden de alınsın. bölüm ayrıcalığı var . Ama bu bölüm işi değil yürek işi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Kasım 20:25
01

Hicabi - 2018 de uzman erbaş hava alımı olacak mı acil yardım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Kasım 20:25


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler