MHP Lideri Bahçeli: " Dedikoducular vızır vızır gezse de evet "

Referandum sürecine ilişkin açıklamada bulunan Devlet Bahçeli, açıklamasında evet diyeceğini aktardı... Konuşmasından satır başları haberimizde...

MHP Lideri Devlet Bahçeli, başkanlık sistemine geçiş için yapılacak referandum sistemine yönelik açıklamada bulunarak, " Dedikoducular vızır vızır gezse de evet " ifadesini kullandı. Açıklamasında, " Dedikoducular vızır vızır gezip dolaşsa da fitneciler hiç durmayıp, aleyhimize propaganda yapsalar da evet MHP ebediyete kadar vardır. Merhum Başbuğumuza, bir hilal uğruna hain saldırılar sonucunda toprağa düşen aziz ülkü şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ayrıca, El Bab'da dün ve bugün şehit olan sekiz kahramanımıza Rabbimden rahmet niyaz ediyor, yaralı evlatlarımıza şifa diliyorum. Türk milletinin güvenliği ve geleceği için karşılıksız mücadele eden korkusuz ve gözü pek kardeşlerimle iftihar ediyorum. Milletimizin hayır duası ve MHP'nin desteği, terörizmin peşine düşen, demir pençelerini hainlere indiren cesur ve vatansever kardeşlerimledir. " ifadelerini kullanan Devlet Bahçeli, şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza da şifa dileklerini iletti.

Ayrıca " Dile kolay, tam 48 yılı geride bıraktık. Acılarla, şehadetlerle, yüksek bir fedakarlık ve anıtlaşmış aidiyet gururuyla on yılları göğüsledik. Kendi yolumuzu kendimiz açtık, engelleri gün gün aştık. Sürekli ufuk ötelerini düşünerek, bir adım ötesini düşleyerek bugünlere geldik. Mağduriyetler imanımıza çarptı, mahkumiyetler heyecanımıza çarpıldı. Eziyet, işkence, ihanet ve yokluklar duruşumuzla dağıldı, parçalandı. Ülkücü olmanın zor, ülkücü kalabilmenin daha zor olduğunu bilerek ülkülerimizi sevda, ülkemizi bayrak, Türklüğü yıkılmaz kale bildik. 'Başaramaz' dediler, güldük geçtik. 'Yenilir, yılarlar' dediler; hiç oralı olmadık. Biliyorduk, kutlu bir davada erimek herkesin harcı değildir. Varlığımızı Türklüğün bekasına adadık. Dedem Korkut olduk söz söyledik, akıncı olduk serhatlardan parladık, destan olduk yıllarca anlatıldık. 48 yıldır haklı mücadelemizi sürdürüyoruz. 48 yıldır onurla, milletimizle omuz omuza var oluşumuzun kavgasını veriyoruz. 48 yıldır nice badirelere uğradık. Ama hiçbir tuzak, kumpas, hain emel, işbirlikçi niyet bizi durduramadı. Bundan sonra da durduramayacaktır. " ifadelerinde de bulundu...

kpsscafe.com.tr | KONYA

10 Şub 2017 - 09:23 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler