MHP Genel Başkan Yardımcısı: "MHP'nin bittiğini, biteceğini zannedenler..."

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP' nin bittiğini iddia edenlere yönelik sert açıklamalarda bulunarak; MHP' nin varlığının Türk milletinin varlığı ve bekasıyla doğru orantılı olduğunu aktardı...

Genel Başkan Yardımcısı Yalçın sürecin arınma süreci olduğunu belirterek " O sıralar geç de olsa kirli tezgahlarını fark eden iktidar partisinin kapısından dönen FETÖ, MHP'de de olağanüstü kongre operasyonunu başaramayıp yargıdan hukuk tokadı yeyince 15 Temmuz'da sözde Yurtta Sulh Konseyini devreye sokmuştur. Ama bölücü terör örgütünün kalkışması karşısında hem milliyetçi-ülkücü hareketi hem de topyekun milletimizi bulmuştur. 16 Temmuz'dan sonra FETÖ'nün gölgesinde MHP'yi ele geçirmeye, başbakan veya bakan olmaya heveslenenlerin hevesleri kursaklarında kalmıştır. " şeklinde konuştu...

Eş zamanlı il kongreleri

" 21 Mayıs'ta 41 ilde '41 kere maşallah' dedirtecek disiplin ve vakar atmosferinde gerçekleştireceğimiz kongreler, 2018'de yapılacak Büyük Kurultay'ın provası mahiyetinde olacaktır. MHP'yi bölünebilir ham madde haline getirme çabalarına en olgun cevap, 41 il kongremizde atılacak kaynaşma ve kucaklaşma adımıyla verilecektir. Aynı zamanda, 41 il kongresinde vücut bulacak teşkilatlarımızın 16 Nisan'dan sonra geçilen yeni politik safhaya hazır olduğu mesajı verilecektir. Anayasa değişikliğiyle girilen yeni dönemde, diri bir teşkilata ve inanmış kadrolara sahip MHP'nin il kongrelerinden yayılacak sinerji, camiamıza dağılacaktır. İl kongrelerimizde teşkilat ve mensuplarımızın ortaya koyduğu dayanışma, MHP'nin emin adımlarla ilerleyişine katkıda bulunacaktır. "

MHP dava partisidir

" Bilinmelidir ki MHP'yi küçültmeye, parti tabanında hizip ve tefrika çıkarmaya dönük gayretler başarısız olmaya mahkumdur. Geçmişte de MHP'ye yönelik çeşitli kumpaslar denenmiş ama sonuç alınamamıştır. 'MHP eriyor' iddiaları da aynı cümledendir. Oysa MHP, 48 yıllık siyasi geçmişe sahip köklü bir partidir. MHP sıradan bir siyasi oluşum değil, bir dava partisidir. Yıllardır çeşitli gerekçe ve bahanelerle MHP'nin bittiğini, biteceğini iddia edenler kendileri gitmişler, MHP kalmıştır. MHP'nin siyasi varlığı, doğrudan Türk milletinin mevcudiyeti ve bekasıyla alakalıdır. Camiamızda kafa karışıklığı yaratmaya, negatif algı üretmeye çalışanlar yine hüsrana uğrayacaklardır. MHP muarız ve aleyhtarlarının attıkları iftiralar, yazdıkları yalanlar ayaklarına dolanacaktır. Partimiz kutlu iktidar yürüyüşünü, 19 Mayıs ruhuyla sürdürecek, siyasi mücadelesine 21 Mayıs'tan sonra daha büyük bir ivmeyle devam edecektir. "

kpsscafe.com.tr | KONYA

19 May 2017 - 14:55 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler