MHP'de Bir İstifa Dalgası Daha! 410 Kişi İstifa Etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezinin hükümete yakın siyasi politikayı benimsemesi nedeniyle istifaların geldiği öne sürülüyor.

MHP'de Bir İstifa Dalgası Daha! 410 Kişi İstifa Etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezinin hükümete yakın siyasi politikayı benimsemesi nedeniyle istifaların geldiği öne sürülüyor. MHP'nin Genel Başkan Adaylarının tek tek partiden ihraç edilmesinden sonra il ve ilçe teşkilatlarında depremler yaşanmış genel merkez tarafından görevden alınmayan teşkilatların bir çoğuda istifaya yönelmişti.

MHP Gölcük ilçe başkanlığı üyesi 410 kişi de dün akşam partilerinden istifa edenler kervanına katıldı. Gölcük'teki Koray Aydın parkında bir araya gelen eski MHP'liler istifa dilekçelerini imzaladı. Notere verilmek üzere doldurulan dilekçelerde 410 MHP'linin imzası yer alıyor . Habertürk 'ün haberine göre toplu istifanın gerekçesi diğer istifalar gibi parti genel merkezinin son dönemdeki politikaları. İstifa edenler arasında MHP eski MKYK üyelerinden Adnan Özdere ve eski ilçe başkanları ile belediye meclis üyeleri de yer alıyor.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

01 Ağu 2017 - 15:11 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler