MGM'den 17 İl İçin Yağış Uyarısı (27-28-29-30 Temmuz Haritalı Hava Durumu)

Meteorolojiden son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada 17 il için sağanak yağış uyarısı yapıldı. İşte yağışın beklendiği iller ve Türkiye geneli haritalı hava durumu.

MGM'den 17 İl İçin Yağış Uyarısı (27-28-29-30 Temmuz Haritalı Hava Durumu)
MGM'den 17 İl İçin Yağış Uyarısı (27-28-29-30 Temmuz Haritalı Hava Durumu)
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Meteoroloji gEnel Müdürlüğünden bir son dakika açıklaması yapıldı.

MGM'den yapılan açıklamada İstanbul başta olmak üzere çok sayıda ilde sağanak yağış beklendiği belirtildi. Son günlerde rekor kıran sıcaklıklar, beklen sağanak yağışlarla birlikte biraz azalacak. Meteorolojiden yapılan açıklamada yağış beklenen iller şu şekilde belirtildi: İstanbul, Yalova, Kocaeli, Bursa, Kastamonu, Karabük, Bolu, Ankara, Çankırı, Balıkesir, Kütahya, Afyonkarahisar, Eskişehir, Bilecik, Düzce, Zonguldak, Bartın.

MGM'den konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Ülkemizin kuzeybatı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara Bölgesi ile İzmir, Aydın, Manisa, Kütahya, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Öğle saatlerinden sonra Kırklareli ve Edirne çevrelerinde başlayacak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların akşam ve gece saatlerinde Trakya ve İstanbul çevreleri ile Çanakkale'nin kuzey ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın İç Ege ile İç Anadolu’nun güney ve batı kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (30-50 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor."

İstanbul Hava Durumu

İstanbul'da sağanak yağışın akşam saatlerinde başlaması bekleniyor. Saat 18.00 ile 21.00 arasında başlayacak yağış yer yer gökgürültülü sağanak yağışa dönüşecek. Cumartesi günü ise sıcaklık yeniden yükselişe geçmesi bekleniyor.

27 Temmuz Hava Durumu

28 Temmuz Hava Durumu

29 Temmuz Hava Durumu

30 Temmuz Hava Durumu

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

27 Tem 2017 - 10:19 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler