Metrobüste cinsel saldırı: 'Fermuarını açmışsın, üstüme boşalmışsın şerefsiz'

Dün öğleden sonra İstanbul'da, metrobüsle Avcılar istikametinde giden bir adam, kadın yolcuya cinsel saldırıda bulundu. Kadın, videoya çektiği saldırgana 'Fermuarını açmışsın, üstüme boşalmışsın şerefsiz' diye bağırdı.

Metrobüste cinsel saldırı: 'Fermuarını açmışsın, üstüme boşalmışsın şerefsiz'
Metrobüste cinsel saldırı: 'Fermuarını açmışsın, üstüme boşalmışsın şerefsiz'
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Dün öğleden sonra İstanbul'da, metrobüsle Avcılar istikametinde giden bir adam, aynı araçta seyahat ettiği kadın yolcuya cinsel saldırıda bulundu.

Metrobüste kadının üzerine boşaldığı belirtilen F.Ö., kadının tepkisi ve çevredekilerin desteğiyle metrobüsten çıkarıldı.

Tacize uğradığını belirterek tepki gösteren kadının, olayın ardından çektiği videoda "Fermuarını açmışsın, üstüme boşalmışsın şerefsiz", "Biz değil siz utanacaksınız" ifadelerini kullandığı duyuluyor.

Olay sosyal medyada da büyük tepi topladı. #MetrobüsteTacizVar etiketini açan sosyal medya kullanıcıları tepkilerini bu etiket üzerinden dile getirdi.

'GÖZÜMÜ KAPATARAK UYUYOR NUMARASI YAPTIM'

İsmini vermek istemeyen ve tacize uğradığını belirten kadın Oda TV’ye konuştu.

Metrobüste girişte oturduğunu belirterek, tacizcinin ayakta dibine kadar geldiğini belirtti. Önce kendisine temas ettiğini anlatan kadın, metrobüsün, adamın bu kadar yakın durmasını gerektirecek kadar da kalabalık olmadığını aktardı.

Bir süre sonra adamdan şüphelenen kadın, uyuyor numarası yaptı. “Gözümü kapatarak uyuyor numarası yaptım. Etek giymiştim bu yüzden fotoğraf çekmeye çalıştı. Yakınlığını hissedince gözümü açtım ve telefonunda fotoğraf galerisinde olduğunu gördüm” diyen kadın, tacizcinin daha sonra cinsel organını dışarı çıkararak elbisesine boşaldığını aktardı.

Bu andan sonra bağırarak tacizciyi ittirdiğini belirten kadın, diğer yolcuların da tacizciyi gördüğünü belirtti. “Metrobüsü durdurduktan sonra aşağı indik ve diğer yolcularla birlikte yakaladık” diyen kadın, karakola giderek şikayetçi oldu.

Tacizcinin ise gözaltında olduğunu belirten kadının elbiseleri de incelenmek üzere alındı.

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

24 Nis 2019 - 10:15 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

05

Adsız - DEVLET YOK MU NERDESİNZ BAKANLAR MİLLETVEKİLLERİMİZ ASIN BU ŞEREFSİZ LERİ

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Nisan 10:15
04

Halis - Bu ne ya gerçekten mide bulandırıcı. Böyle tecavüz ve cinsel saldırıları duydukça morelim bozuluyor eşimiz kardeşimiz çoluk çoçuğumuz var.Böyle olayların Türkiye gibi yerde olması gerçekten içler acısı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Nisan 10:15
03

Karavana - Boşalıncaya kadar neredeydin? Uyandın mı :-D

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Nisan 10:15
01

siddet - adam boşalmış cinsel saldırı değil bu ihanetinde hepimiz boşalıyoruz etek giymiş adamı suçluyor nenelerimiz bos yere mi şalvar, zıbın,peçe vs giyiyordu

Yanıtla . 0Beğen . 1Beğenme 24 Nisan 10:15


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler