Metrobüste bir kadına cinsel tacizde bulunan kişi tutuklandı

Avcılar'da metrobüste bir kadın yolcuya cinsel saldırıda bulunan ve gözaltına alınan şüphelinin tutuklanmasına karar verildi.

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Küçükçekmece Adliyesi'ne gönderilen tacizci F.Ö., savcılıkça ifadesi alındıktan sonra tutuklanması talebiyle hakimliğe sevk edildi.

Hakimlik, F.Ö'nün tutuklanmasına hükmetti.

NE OLMUŞTU?

Dün Avcılar Saadetdere mevkisinde metrobüste bir kadın, F.Ö.'nün kendisine cinsel saldırıda bulunması üzerine vatandaşlardan yardım istemişti.

F.Ö, Saadetdere metrobüs durağında vatandaşların yardımıyla indirilip, polis ekiplerince gözaltına alınmıştı. Kadın yolcu N.C. de polis merkezine giderek, tacizci hakkında şikayette bulunmuştu.

Şüpheli, emniyetteki sorgusunda, suçlamaları reddetmiş, kadının metrobüste kendisine yönelik cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla bağırması üzerine korktuğunu ve bu nedenle altını ıslattığını öne sürmüştü. Kadının ve şüphelinin kıyafetlerini incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderilmişti.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edilmişti.

24 Nis 2019 - 18:46 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler