Meteorolojiden Yüksek Sıcaklık Açıklaması (20-21-22-23-24 Eylül Haritalı Hava Durumu)

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son dakika açıklamasında Türkiye genelinde sıcaklıkların düşeceği duyuruldu. İşte MGM'den yapılan açıklama ve 5 günlük Türkiye geneli hava durumu haritası.

Meteorolojiden Yüksek Sıcaklık Açıklaması (20-21-22-23-24 Eylül Haritalı Hava Durumu)
Meteorolojiden Yüksek Sıcaklık Açıklaması (20-21-22-23-24 Eylül Haritalı Hava Durumu)
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden bir son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada ülke genelinde beklenen hava durumu değişimi ile ilgili bilgi verildi. 

Meteorolojiden yapılan açıklamada son günlerde mevsim normallerinin 6 ile 12 derece üzerinde seyreden sıcaklıkların düşeceği belirtildi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Yaptığımız tahminler doğrultusunda geçtiğimiz iki hafta boyunca ülkemiz sıcak ve yağışsız hava dalgasının etkisi altında kaldı. Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin 6 ila 12 derece üzerinde seyretti. Bazı illerimizde bugüne kadar ölçülmüş en yüksek Eylül ayı sıcaklık rekorları kırıldı."

20 Eylül 2017 Çarşamba Türkiye Geneli Haritalı Hava Durumu

21 Eylül 2017 Perşembe Türkiye Geneli Haritalı Hava Durumu

22 Eylül 2017 Cuma Türkiye Geneli Haritalı Hava Durumu

23 Eylül 2017 Cumartesi Türkiye Geneli Haritalı Hava Durumu

24 Eylül 2017 Pazar Türkiye Geneli Haritalı Hava Durumu

Kpsscafe.com.tr | Ankara

19 Eyl 2017 - 16:44 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler