Meteoroloji'den Kuvvetli Sağanak Yağış ve Fırtına Uyarısı

Meteorolojiden bir son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada ülkenin bazı bölgelerinde beklenen yağış ve fırtına için uyarılar yapıldı. İşte o uyarılar.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden bir son dakika açıklaması ve uyarısı yapıldı.

Meteoroloji'den yapılan açıklamada fırtına ve kuvvetli şağanak yağış beklentisi kamuoyuna duyurulurken, dikkatli olunması için de bazı uyarılar yapıldı.

Marmara İçin Gök Gürültülü Yağış Uyarısı

MGM'den yapılan açıklamada Marmara ve çevresi için şu ifadelere yer verildi: " Yurdun kuzeybatı kesimlerinde devam eden gök gürültülü sağanak yağışların bu gece ve yarın (Cuma) sabah saatlerinde Balıkesir, Bursa, Yalova, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde kuvvetli (21-50 mm) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım düşmesi riski) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."

Batı Akdeniz'de Fırtına

Meteorolojiden yapılan bir diğer açıklamada ise Batı Akdeniz'in batı kesiminde kuvvetli fırtına beklendiği belirtildi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Batı Akdeniz'in Batısında (Kaş-Finike arasında) rüzgarın yarın (Cuma) öğle saatlerinden itibaren kuvvetini artırarak batı ve güneybatı, akşam saatlerinden itibaren kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir. Fırtınanın gece saatlerinde etkisini kaybetmesi tahmin edilmektedir."

Orta ve Doğu Karadeniz'de Fırtına

Orta ve Doğu Karadeniz bölgesinde şiddetli fırtınanın beklendiği bir diğer açıklaklamada ise şu ifadelere yer verildi: "Doğu Karadeniz'de rüzgarın bu gece saatlerinden itibaren kuvvetini artırarak batı ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir. Fırtınanın cuma öğle saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi tahmin edilmektedir. Batı Karadeniz'in doğusunda rüzgarın kuvvetini artırarak yarın (cuma) akşam saatlerinden itibaren batı ve güneybatı yönlerden 6 ila 8 yer yer 9 (50-75 yer yer 90 km/sa) kuvvetinde fırtına ve kuvvetli fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir. Fırtınanın; cumartesi akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi tahmin edilmektedir."

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

28 Tem 2017 - 08:37 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler