Meteoroloji'den 11 İl İçin Flaş Uyarı-İşte Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada 11 İl için kuvvetli sağanak yağış uyarısı yapıldı.

Son dakika haber: Meteoroloji Genel Müdürlüğündne yapılan son dakika açıklamasında bazı İller için önemli uyarı yapıldı.

MGM resmi internet sayfası aracılığıyla yapılan son dakika açıklamasında Türkiye genelinde birçok İlde kuvvetli sağanak yağış beklendiğine yer verildi.

Ankara: Parçalı yer yer çok bulutlu, bugün öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 28
İstanbul: Parçalı yer yer çok bulutlu, il genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bugün öğle saatlerinden itibaren yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 29
İzmir: Parçalı yer yer çok bulutlu 32
Adana: Parçalı yer yer çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 32
Antalya: Parçalı yer yer çok bulutlu, bugün öğle saatlerinden itibaren iç kesimleri yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30
Samsun: Parçalı yer yer çok bulutlu, bugün yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27
Trabzon: Parçalı yer yer çok bulutlu, bugün yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27
Erzurum: Parçalı yer yer çok bulutlu, bugün öğle saatlerinden itibaren yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 22
Diyarbakır: Parçalı bulutlu 36
Kırklareli: Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Analiz ve Tahmin Merkezi tarafından yapılan değerlendirmelere göre; Yarın (Cumartesi-23.06.2018) Kırklareli il genelinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, dolu ve yıldırım gibi olumsuzluklara karşı yetkililerin ve vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.
Tekirdağ: Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Analiz ve Tahmin Merkezi tarafından yapılan değerlendirmelere göre; Yarın (23.06.2018) Tekirdağ il genelinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, dolu ve yıldırım gibi olumsuzluklara karşı yetkililerin ve vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

KPSSCAFE.COM.TR  |  ANKARA

23 Haz 2018 - 10:30 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler