Mahkumlara Af Hakkında Yeni Gelişme !

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin daha önce dile getirdiği mahkumlara af konusunda yeni gelişme yaşandı. Edinilen son bilgilere göre MHP'nin seçim beyannamesinde mahkumlara af maddesine yer verildi.

Mahkumlara Af Hakkında Yeni Gelişme !
Haber albümü için resme tıklayın

MHP'nin seçim beyannamesinde af müjdesi var !

24 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleştirilecek olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri öncesinde partilerin seçim beyannameleri de neredeyse tamamlandı.

MHP'nin hazır olan ve bugün matbaaya gönderilen beyannamesinde af konusuna da yer verildi..

CNN Türk'ten Dicle Canova'nın son dakika olarak geçtiği haberine göre; MHP Seçim beyannamesinde Türkiye'ye af vaadinde bulunacak. Kader mahkumlarına dönük af önerilecek. "Yeni bir sisteme geçiliyor, neden olmasın. Yeni bir afla başlayabilir. İki bayram arası bir af olabilir." denilecek.

BAHÇELİ'NİN DAHA ÖNCEKİ AÇIKLAMASI

MHP Genel Başkanı Bahçeli, geçtiğimiz haftalarda mahkumlara af ile ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

Biz kendi gündemlerinde olsaydı zaten destek verir, müspet kanaatimizi kendileriyle paylaşırdık. Ancak gündemlerinde olmadığı için bir görüşümüzü, çok ciddi sosyal ve toplumsal boyut kazanmış, ihtiyaç haline gelmiş kanayan bir yaraya dönüşmüş mühim bir meseleyi milletimizin gündemine taşıdık. Bu konuda da kararlıyız ve sözümüzün ardındayız. 49 yıllık siyasi geçmişi, tecrübe ve geleneği olan MHP’nin çok önemli bir toplumsal yarayla ilgili çözüm önerisini paylaşması son derece doğal son derece meşru ve elbette de en tabii hakkıdır.

Sayın Başbakan ‘Teröristlere kesinlikle af yok’ diyor. Biz de bunun aksini söylemiyoruz. Bizim de kast ettiğimiz zaten budur. Biz kendi gündemimizi seslendirdiğimiz gibi on binlerce mağdurun, kader kurbanının hakkını da hukukunu da müdafaa edeceğiz, devamlı dillendireceğiz. Allahın izniyle affın çıkacağını ümit ediyorum."

Peki sizce mahkumlara af gelmeli mi? Yorum ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

23 May 2018 - 21:54 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

09

Selda - Kesinlikle af gelmeli içeride yatanlar bin pişman ve içerideki şartlar gerçekten çok kötü.bizimde aklımıza gelmeyen şeyler geldi başınıza olmaz Demeyin oluyor düşmeyiz demeyin düşüyor insan..inşallh Bahçeli kavuşturacak bizi ailelerimize

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mayıs 21:54
08

Gökhan - Adalet varmı ülkede Ceza alan varmı acaba ki Af gelsin adam öldür4*7 yıl araı yat çık birde devlet iş veriyor sana ,Motor çal Aylık 2 *3 tane çık hap aldım kafam iyi değildi açım de Elini Kolunu Sallayarak işe Dewam,Adama Kafanmı bozuldu bıçakla gitsin sonra kafam iyi değildi hatırlamıyorum dersin geçersin ha olmadı cezamı yedin dert etme kış zaten 3 ayy yer içer yatar çıkarsın,O da olmadı Ağır bir czamı aldın Af gelir kurtulursun Adalet bu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mayıs 21:54
07

Tuba - Seçim öncesi kesinlikle af gelmeli bukadar insan umutla beklemekte bir şans çokta zor değil umutları söndürmeyin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mayıs 21:54
06

Halide kaan - Anaların dualarını kazanmak istiyorsanız af getirin bahçeliyi dinleyin o çok haklı kader mahkumlarına acıyın anaların yüzünü güldürün bir çok aileninde oyu sizin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mayıs 21:54
05

Bircan naz - Af gelmeliki siz büyüklerimizde seçimi kazanasınız yoksa mahkum aileleri kararlı pazarlık yapıyor siz büyüklerimiz af verin bizde oy verelim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mayıs 21:54
04

Ali emmi - Af mutlaka verip gençleri kazanmali onlar kader mahkumu betil uyuşturucu kurbanlari

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mayıs 21:54
03

Esra kurt - Bizlerde af bekliyoruz sayin Basbakanm bayram öncesi çocuklarimizi sevindirin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mayıs 21:54
02

Gençlere af - Askeri öğrenciler araştırılıp af gelmeli haksız suçsuz yatan o kadar gencimiz varken

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mayıs 21:54


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler