Kurtulmuş'tan Referandum Açıklaması: "Bir miktar seçmenin kararsız olduğu anlaşılıyor"

16 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek olan referandum sürecine yönelik açıklamasında bir miktar seçmenin kararsız olduğunun anlaşıldığını ifade eden Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, mevcut sistemin tıkanıklarının anlatılarak kampanya sürecinin etkin geçirileceğini aktardı...

" Herkes fikrini söylüyor, her farklı grup kendi görüşünü söylüyor. Kim nereden bakıyorsa oradan 'evet', 'hayır' bir şey söylüyor. Çok güzel ve keyifli bir kampanya sürdürüyoruz. İnşallah terör örgütleri bu kampanya süresini zehirleyecek eylem yapma fırsatını bulamayacaklardır. Bunun için de canla başla gayret ediyoruz. "

" Biz, AK Parti olarak kampanya yürüteceğiz tabii. Sayın Cumhurbaşkanımız da kampanya yürütecek. MHP de kampanyasını yürütecek. Diğer siyasi partiler de kampanyasını yürütecek. Bizim kampanyamızın başından beri, ilk günden itibaren söylediğimiz şey; 'Biz pozitif bir kampanya yürüteceğiz.' Başkalarının sözlerine cevap yetiştirmekten ziyade, bu meselenin ne olduğunu, Türkiye'ye ne getireceğini, Türkiye'yi hangi büyük yanlışlardan ve mevcut sistemin tıkandığı hangi hususlardan kurtaracak bir teklif olduğunu anlatacağız.

Şu aşamada belki henüz kampanyanın başında olduğumuz için bir miktar seçmenin kararsız olduğu anlaşılıyor. Bu kararsızlık aslında bir tereddüdün ifadesi değil, bir bilgilendirme gereğinin ifadesidir. Dolayısıyla eski sistemin hangi yanlışlarını ortadan kaldıracağını ve ne getireceğini milletimize anlatmak mecburiyetindeyiz. Gördüğüm, çok farklı gruplara bunu anlattığımız zaman başta belki biraz serin duruyorlar ama anlatıldıktan sonra insanlarımız bu meseleyi kavrayarak, daha pozitif bir şekilde yaklaşıyorlar. "

kpsscafe.com.tr | KONYA

02 Mar 2017 - 13:15 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler