Kreşte Miniklere Dayak Skandalında Flaş Gelişme !1

Samsun'un Çarşamba İlçesinde meydana gelen skandal olayda, bir kreşte küçük çocuklara şiddet uygulandığı ortaya çıktı. Olay ile ilgili başlatılan soruşturmada flaş bir gelişme yaşandı.

Kreşte Miniklere Dayak Skandalında Flaş Gelişme !1
Haber albümü için resme tıklayın

Samsun'un Çarşamba İlçesinde skandal bir olay yaşanmış, kreşte çocuklara şiddet uygulanmıştı. Bu olay ile ilgili karar alındı.

Çarşamba ilçesi Sungurlu Mahallesi'nde bulunan özel bir kreşte öğrenim görmekte olan yaklaşık 35 minik öğrenciden bazıları, kreşte görevli öğretmenler tarafından terlik ve tekmeyle şiddete maruz kaldı.

Şiddete maruz kalan küçük çocuklardan birinin ailesine kreşte öğretmen vizi dövüyor diyerek şikayet etmesi ile ortaya çıkan olayda, ailenin polise ihbarı üzerine kreşle ilgili soruşturma başlatıldı.

İhbar sonrası harekete geçen Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği ekipleri tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, kreşe ait güvenlik kameraları inceleme altına alındı. Polis güvenlik kameralarını incelediğinde isyan ettiren görüntülere rastladı.

Görüntülerde kreş görevlilerinin, yaşları 4 ila 6 arasında olan küçük çocuklara şiddet uyguladığı tespit edildi. İncelemeyi yapan polis ekipleri, M.K.K, S.Ö., G.Ş. ve S.K. isimli öğretmenleri gözaltına aldı.

Şiddetin uygulandığı kreş ise belediye yetkilileri tarafından evrak eksikliği tespit edilerek süresiz olarak kapatıldı. Gözaltına alınarak sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürülen bu kişilerin sorgusu yapıldı. Sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edilen öğretmenlerden G.Ş. ve S.Ö. hakkında tutuklama kararı verildi. Bu kişiler tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer 2 öğretmen ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

24 Şub 2018 - 09:27 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler