KPSSCAFE'nin Seçim Anketinde İkinci Sonuçlar Açıklandı-İşte Partilerin Oy Oranı

Kpsscafe'nin seçim anketinde oylamalar son sürat devam ediyor. Takipçilerimizin verdiği oylarla anketimizin ikinci sonuçlarını açıklıyoruz. İşte ankette son durum ve partilerin oy oranı.

KPSSCAFE'nin Seçim Anketinde İkinci Sonuçlar Açıklandı-İşte Partilerin Oy Oranı
Haber albümü için resme tıklayın

Kpsscafe.com.tr olarak başlattığımız seçim anketi son sürat devam ediyor.

Erken seçim kararının ardından Kpsscafe olarak bir anket başlattık ve takipçilerimizin seçimde kime oy vereceğini sorduk.

Başlattığımız ilk günden bu yana anketimize şimdiye kadar 13 binden fazla kişi katıldı ve hangi partiye oy vereceğini açıkladı. Takipçilerimizin ankette verdiği oyların sonuçlarını zaman zaman takipçilerimiz ile paylaşacağız.

Bu oylamalar sonrası ilk sonuçları geçtiğimiz gün yayımlamıştık. 8 bin kişinin oy kullandığı sonuçların ardından 5 binden fazla kişi daha oy kullandı. Oy kullanılması sonrası yeni sonuçlara haberimizde yer verdik.

İşte 13 bin 263 takipçimizin kullandığı oylarla seçim sonuçları (Ankete gitmek ve oy kullanmak ya da yorum yapmak için resme tıklayın)

Bu sonuçlara göre partilerin yüzdeye vurulduğunda oy oranları şu şekilde;

AK PARTİ OY ORANI: YÜZDE 37,7770

CHP OY ORANI: YÜZDE: 10,1485

MHP OY ORANI: YÜZDE 7,6905

İYİ PARTİ OY ORANI: YÜZDE: 33,6877

HDP OY ORANI: YÜZDE 5,6774

SAADET PARTİSİ OY ORANI: YÜZDE 2,1035

DİĞER PARTİLER: YÜZDE 2,9857

ANKETE GİTMEK, OY KULLANMAK VE ANKET HAKKINDA YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için --->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için---->>> TIKLAYIN

Facebook grubuna katılım için TIKLAYIN

KPSSCAFE.COM.TR  |  ANKARA - ÖZEL HABER

26 Nis 2018 - 22:07 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

06

Haç ile hilalin savaşı - Dikkat ederseniz toplam oyların %46 akp-mhp %44 ip-chp ortalamasıyla gidiyor. Burada ankete katılanların ortalama yaşı 24-25 gibidir. Buradan şu çıkıyor genç kesimde anket oranı böyle ise ülke genelinde akp-mhp ittifakı %54_55 gibi kazanacaktır. Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Nisan 22:07
05

döne - eyvah lüks içinde yaşamaktan nasıl vaz geçecegindenmi korkuyorsun akp yıkılırsa.Allahın izni ile milletinin ittifakı birinci olacak.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Nisan 22:07
04

Ga ha - İyi parti 33 alırsa chp ne olacak kim oyluyor yada ne içiyorlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Nisan 22:07
03

Mehmet Dağdelen - Hiç inandırıcı bir anket olmadı malasef

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Nisan 22:07
02

Mine - Ya daha dunun partisi ne ara millet bu kadar sevmis iyi partiymis hepsi sacmaliyo akparti disinda Allah askina adam akilli aklinizla bi dinleyin soyledikleri hareketleri ne kadar mantikli ve yararli gozukuyo ne kadar nankoruz recep amcacim 1.olsun diye daha neler yapmali??? Zaten akli olan o partiye oy veriyo buna inanir bunu soylerim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Nisan 22:07
01

musafir - Birilerinin siparişi ile parti mi olur,akşener fetonun adamı ,CHP de zaten fetonun oyuncağı maşası, reis ne zaman birşey yapmaya kalksa ,hemen hepsi bir ağızdan ha ho diye bağırır, ülkenin bekası için ,2023 için AKP reis diyoruz,gerisi yalan gerisi vatan düşmanları,ülkenin kalkınması nı istemeyen lerdir,kimileri diyor zammis şuymuş buymuş ,içte ve dışta o kadar düşman varki gerekirse herşeyin vereceksin ,vatanını seven işte odur ,Reis Başkan baştacı, ısmarlama şeylere inanmayın,sipariş partilere inanmayin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Nisan 22:07


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler