Korkunç Olay: Öz Kızını Taciz Etti Yetmezmiş Gibi Arkadaşları ile de...

Sabah sabah takipçilerimizin keyfini kaçırmak istemezdik ama böyle haberlerin yayılması ve bu iğrençlikleri yapanların ifşa edilmesi gerekiyor. Şanlıurfa'da meydana gelen korkunç olayda bir baba, öz kızı ile birlikte 3 kız çocuğuna cinsel istismarda bulundu ve onları pazarladı. Korkunç olay kızın Jandarmaya gizlice mektup yazması ile ortaya çıktı.

Korkunç Olay: Öz Kızını Taciz Etti Yetmezmiş Gibi Arkadaşları ile de...
Haber albümü için resme tıklayın

Güne yine bir cinsel istismar haberi ile uyandık.

Hemen hemen her gün gelen taciz ve tecavüz haberlerine bir yenisi de Şanlıurfa'da eklendi. Yine bu haberi okurken de mideniz bulanabilir ve bunlar nasıl insanlarmış diyebilirsiniz. Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, 15 yaşındaki L.Y., jandarmaya bir mektup yazdı ve başına gelen korkunç olayları Jandarma'ya anlattı. Küçük kız yazdığı mektupla öz babası M.Y. ile onun 3 arkadaşının, kendisinin de aralarında bulunduğu yaşları 13 ile 17 arasındaki toplamda 3 kıza cinsel istismarda ve tacizde bulunduğunu söyledi. Mektup sonrası jandarma konu ile ilgili soruşturma başlattı ve baba M.Y. ile birlikte 4 kişiyi yakalayarak tutukladı.

Mevlana Mahallesi'nde oturmakta olan ve 15 yaşında olduğu öğrenilen L.Y.'nin jandarmaya mektup yazıp, öz babası M.Y.'nin, kendisiyle birlikte yaşları 13 ile 17 arasında değişen 3 kızı para karşılığında başkalarına pazarladığını anlattı.

Kız çocuğunn Jandarma'ya yazdığı bu mektup üzerine harekete geçen jandarma, L.Y. ile isimleri öğrenilemeyen 2 kızı, Şanlıurfa Çocuk İzleme Merkezi'ne (ÇİM) sevk etti.

TACİZ VE PAZARLAMA

Burada ifadeleri alınan kızlardan L.Y., babası M.Y. tarafından tacize uğradığını ve babası tarafından başkalarına pazarlandığını söyledi. Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri L.Y.'nin babası M.Y. ile kızlara istismarda bulundukları iddia edilen C.H., M.B. ve A.B. isimli kişileri gözaltına aldı.

Gözaltına alınarak Jandarmadaya getirilen ve ifadeleri alınan bu kişiler, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadeleri de alınan 4 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, kızlar ise devlet korumasına alındı.

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

21 Nis 2018 - 08:39 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

ADEM ÜNAL - Yeter artık. Tecavüzcülere İDAM İSTİYORUZ

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Nisan 08:39
07

Albetax - Bencede idam sart artik yeter bıktım bu pis igrenc haberlerden

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Nisan 08:39
06

Melikşah - Gerçekten idam şart içeride misli ile burnun dan getirir ler elbet ama ibreti aleme bunu göster mek lazım bu olayların önüne geçip artık dur demek lazım yazık kızların çocukların hayatları karar masın artık

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Nisan 08:39
05

Fatma - bence bu haberler yayilmamali, art niyetli kisilerin aklina sokuluyor. idam gelmedigi surece bu olaylarin arkasi kesilmez malesef.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Nisan 08:39
04

esma - Önce boyle kızını taciz eden babayi idam etmeli sonra digerlerin icabina bakilmali biz müslüman bir ülke de yasiyoruz idam istiyoruz devletin basindakiler bunu yapmali

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Nisan 08:39
03

Mustafa - Allah bunların belasını versin insanlık diye bişe yok bunlarda şahsen onları meydana çıkarıp kafalarını ezmek şarttır Allah hepsinin belasını versin devletin işine karışmak gibi olmasın ama bunlara idam gelmesi lazım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Nisan 08:39
01

Kralixx - MasAllah ne kadarda musluman bir ulkede yasiyoruz birakin artik muslumanlik maskesini takmayida idam ciksin idam cikmasa yakinda millet yolda gordugune tecavuz edecek. Adam musluman ulkesinde kopege tecavuz eden imam varsa saten serwfsiz bir babanin kizina tecavuz etmesinede sasirmamak gerek.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Nisan 08:39


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler