Kız İsteme Katliamında Flaş Gelişme !

Geçtiğimiz gün meydana gelen olayda bir kişi, kendisine kız vermedi diye aileyi katletmiş, sevdiği kızı da yaralamıştı. Edinilen son bilgilere göre yaralanan kız da hayatını kaybetti.

Balıkesir'in Havran ilçesinde geçtiğimiz hafta meydana gelen feci olayda 3 kişi vahşice öldürülmüştü. Yaşanan feci olayda yaralanan Gülşen Çetinkaya isimli kadın, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Edinilen son dakika bilgilerine göre, ilçenin kırsal Hüseyinbeşeler Mahallesi'nde geçtiğimiz 20 Şubat günü zanlı Ali Saral tarafından tüfekle ateş etmesi sonucu annesi ve 2 kardeşi ölen, kendisi de yaralanan, Saral'ın sevdiği 18 yaşındaki Çetinkaya, tedavi gördüğü Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde hayatını kaybetti.

Doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybeden Çetinkaya'nın cenazesinin Hüseyinbeşeler Mahallesi'nde toprağa verileceği öğrenildi.

Öte yandan olayda yaralanan genç kızın 2 yaşındaki kardeşi Yasin Çetinkaya ile komşusu Bayram Eren ve oğlu Murat Eren'in tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

Havran ilçesinde 20 Şubat'ta Ali Saral (26), Gülşen Çetinkaya'yı (18)  kendisine vermedikleri için aralarında yaklaşık 2 yıldır husumet bulunan ailenin  evine gitmiş ve kızın annesi Melike ile kardeşleri Ebru ve Tuncay Çetinkaya'yı  tüfekle ateş ederek öldürmüştü. Saldırgan, Gülşen Çetinkaya ve diğer kardeşi  Yasin Çetinkaya (2) ile komşuları Bayram Eren ve oğlu Murat Eren'i  yaralamıştı.

Olay yerinden yaya olarak kaçtıktan sonra ahırda yakalanan Saral,  çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

26 Şub 2018 - 21:57 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler