Katledilen Anne ile 2 Çocuğu Son Yolculuğuna Uğurlandı-Caninin İlk İfadesi Ortaya Çıktı

Balıkesir'de meydana gelen feci olayda bir kişi, kızlarını vermedikleri için anne ile 2 çocuğunu vahşice katletmişti. Hayatını kaybeden anne ile iki çocuğu önceki akşam son yolculuklarına uğurlanırken tutuklanan caninin ilk ifadesi ortaya çıktı.

Katledilen Anne ile 2 Çocuğu Son Yolculuğuna Uğurlandı-Caninin İlk İfadesi Ortaya Çıktı
Haber albümü için resme tıklayın

Önceki gün meydana gelen korkunç olayda bir kişi, evlenmek istediği kızın ailesinden olumsuz cevap alınca dehşet saçmış ve 3 kişiyi öldürmüştü. Cani, o anları ise sosyal medyadan canlı bir şekilde paylaşmıştı.

Balıkesir'in Havran İlçesinde meydana gelen olayda evlenmesine, ailesi tarafından izin verilmeyen 20 Gülşen Çetinkaya’nın Hüseyinbeşeler köyündeki evini basan katil zanlısı Ali Saral’ın ruhsatsız av tüfeği ile katlettiği 3 kişi önceki gece saat 22.00 sularında Hüseyinbeşeler Mezerlığı’na götürülerek defnedildi. Otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderilen anne Melike ve çocukları Ebru ile Tuncay Çetinkaya'nın cenazeleri akşam saat 21.30 sıralarında getirilmişti.

Cenaze öncesi aileye taziye dileklerini ileten Havran Kaymakamı Şeref Aydın, vatandaşları sakinleştirmek için yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

"Dün gece menfur bir olay gerçekleşti. Hepimizi derinden üzdü, derinden sarstı. Gerçekten bu olayı tarif edecek bir söz bulamıyorum. Bu olayı lanetliyoruz. Rabbim hayatlarına kıyılan kardeşlerimizin mekanlarını cennet etsin. Geride kalan kardeşlerimize sabırlar versin. Toplumumuzda böyle olayların tekrarlanmamasını temenni ediyoruz. Bütün jandarma ekiplerimiz ciddi bir çalışma yaparak zaten zanlıyı yakaladılar. Adli makamlara teslim ettiler. Bundan sonra cezası adli makamlar tarafından tayin edilecek. Ne olursa olsun hiçbir şey gidenleri geri getiremeyecek. Ancak hiçbirimizin kabul edemeyeceği bu olayı gerçekleştirenin, en azından şuanda yargının elinde olması bizi teselli etti. Hepimizin başı sağolsun. Gerçekten insanı güzel, havası güzel, namı güzel Koca Seyitin memleketinde böyle bir olayın olması hepimizi çok ama çok üzdü. Bu şekilde memleketimizin gündeme gelmiş olması hiçbirimizin kabul edebileceği bir durum değil maalesef. Ancak bazen de oluyor. Rabbim bizlere sabırlar versin" dedi.

Mahalledeki camide kılınan cenaze namazına Havran Kaymakamı Şeref Aydın ile birlikte Havran Belediye Başkanı AK Partili Emin Ersoy ve çok sayıda mahalle sakini de katılım gösterdi. Anne ve iki çocuğunun cenazeleri Hüseyinbeşeler mezarlığına defnedildi.

İLK İFADESİ

Önceki gün çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilen Ali Saral, mahkemede verdiği ifadesinde Çetinkaya ailesinine vine son kez konuşmak için gittiğini, bundan iki yıl önce istediği Gülşen Çetinkaya'yı bu kez kaçırmak istediğini söylediği. Konuşmalarının bir anda tartışmaya dönüşmesi sonrası ise etrafa ateş etmeye başladığını söyledi.

KAHVEYE GİTMELERİNİ BEKLEMİŞ

Havran Kaymakamı Şeref Aydın, Habertürk muhabirine konu ile ilgili yaptığı açıklamada ise, zanlı Saral'ın akşam saatlerinde köye giderek, evi gözetlediğini anlattı. Aydın, "Evin erkekleri camide ve kahvede olduğu sırada saldırıyı yapmış. İçine kapanık, tarla ve bahçelerde çalışan gündelik işçisi. Yaralılardan Gülşen Çetinkaya ve kardeşi Yasin'in durumu ağır" ifadelerini kullandı.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

21 Şub 2018 - 09:02 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler